6000-7000 TL Bütçe Gaming PC Toplama

Lakra

Centipat
Black Friday döneminde satın alacağım bilgisayar için sizlerden tavsiye bekliyorum. Gaming için kullanacağım, içerisinde RTX 2060 ya da RTX 2060 Super olmasını istiyorum. Bütçeye monitör dahil değil, 144 Hz monitörüm bulunmakta. Havalandırması iyi olan, parçaların çok ısınmadığı ve sessiz çalışan bir kasa olursa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şuan 6000 ₺ kasa önerisi yapsak içerisinde 2060 bulunsa, indirim zamanında belki 6000 ₺ içine 2070 sistemi sokabileceksin. Sistem tavsiyesi yazmak sağlıklı değil. Şuan alacaksanız söyleyelim.

Hocam haklısınız, indirim olacak mı ve olursa ne kadar olur hiç birimiz bilemeyiz fakat ben aşağı yukarı bu bütçeyle alınabilecek bir sistem tavsiyesi istiyordum açıkcası. Eğer tavsiyenizi yaparsanız indirim döneminde duruma göre upgrade edebilirim tabiki.

Hocam haklısınız, indirim olacak mı ve olursa ne kadar olur hiç birimiz bilemeyiz fakat ben aşağı yukarı bu bütçeyle alınabilecek bir sistem tavsiyesi istiyordum açıkcası. Eğer tavsiyenizi yaparsanız indirim döneminde duruma göre upgrade edebilirim tabiki.
Şöyle bir öneri yapayım o zaman. 5700 XT içeriyor ama RTX 2060'a göre hatta 2070'e göre daha iyi performans veriyor ve daha ucuz.

Screenshot_20191012-171010.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı