6000-7000 TL bütçeli ekran kartsız sistem toplama

Markayının kalitesinden şüphem yoktur fakat her iyi markanın müşteri hizmetleri aynı kalitede olmuyor. Şuanda kullandığım bellekler Corsair ve inanılmaz memnunum. Bildiğim kullandığım ve en önemlisi ürünlerinin arkasında duruşlarını test ettiğim Corsair'in yeri bende ayrıdır malesef. Sistemlere gelirsek kasaya ayrılan bütçenin biraz üstünde kalmış ikiside bi yerlerinden kısmam gerekiyor :( .
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Oreki Ani bir kararla sistemi yarin alıyorumda bende mevcut zalmanin 750 watt bronze sertifikali 1 senelik bir güç kaynağı var sizin sitemdeki güç kaynagı ve monitörü çıkarıp fan yerinede su soğutma tercih etsek nasıl olur acaba?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı