6000-7000 TL monitör önerisi

Divine

Kilopat
AOC 24G4X modelim son 6 ay içerisinde satın almış birçok insanda olduğu gibi kronik sorunlu çıktı. Değişim için VA panel ve daha ucuz monitörler önerildiği için iade istedim şimdi düzgün bir monitör arıyorum. 1080p için Samsung Odyssey G4 önerildi iyi midir bilemedim o yüzden fikrinizi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

1080pde 240hz hocam üstelik 0.5ms markasıda gayet güzel hayırlı olsun şimdiden çok güzel monitör😁

Kaç Hz istiyorsunuz?

MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA Sepette 4.8K.

Yüksek Hz istiyorsanız G4'ü alabilirsiniz.
Özür dilerim eklemeyi unutmuşum Hz benim için pek önemli değil 144 üstü olsa yeterli ama pivot olursa iyi olur.

1080pde 240hz hocam üstelik 0.5ms markasıda gayet güzel hayırlı olsun şimdiden çok güzel monitör😁
Hocam konunun başına AOC monitörüm kronik sorunlu çıktı yazmışım siz bana AOC öneriyorsunuz kabuslarıma girer bunu alsam 😀

Özür dilerim eklemeyi unutmuşum Hz benim için pek önemli değil 144 üstü olsa yeterli ama pivot olursa iyi olur.

Hocam konunun başına AOC monitörüm kronik sorunlu çıktı yazmışım siz bana AOC öneriyorsunuz kabuslarıma girer bunu alsam 😀
Arkadaşın önerdiği MAG 256F monitörü bugün aldım tavsiyeler üzerine. Ama daha elime geçmediği için inceleme yapamadım. G4'te çok öneriliyor, pivot özelliği falan da mevcut. Sizin de içinize sindiyse G4 alabilirsiniz. Hem de Samsung kalitesi.

AOC'ların monitörleri genel olarak kronik sorunlu oluyor. Benim AOC monitörümde de yatay çizgi çıktığı için bir daha hiç bulaşmadım o markaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı