6000-7000 TL Sistem toplama

İşlemci ve Ram için newegg'i kontrol edebilirsiniz yaklaşık 250 tl civarında size bütçe kazandıracaktır. 3 gün içinde gelmeside cabası.

Sizden bir ufak monitör tavsiyesi isterim açıkçası senelerdir kullandığım 19" lik monitörümden sonra biraz büyük monitör kullanmak istiyorum artık. 144Hz 1ms monitör için yeterince rekabetçi bir oyuncu değilim sanırım. Genelde rekabetçi oyunlarda en üst seviyeye oynayan arkadaşlarım bu seviyede monitörler tavsiye ederken, daha gündelik kullanım ve benzeri kullanımları tercih eden arkadaşlarım 75Hz 4-5ms IPS, VA panele sahip bütçene uygun bir monitör alsan yeter seviyesinde önerilerde bulundular. Ben daha çok CS:GO da DMG-LEM, Lol de Plat-Diaomd arası ranklarla oynuyorum, sistemden beklentim de bunların yanında bir ufak güncel oyunlarda güzel, akıcı görüntü alayım kafam rahat olsun

Bu hem indirimde hem FreeSync mevcut eğer AMD ekran kartı alacaksanız bunu almanızı tavsiye ederim. G-sync olanlar ise minimum 2-3 bin tlden başlamakta o yüzden bakmaktan vazgeçtim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı