6000-7000 TL telefon önerisi

Rolex56

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2021
Mesajlar
422
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonda daha cok sosyal medya, kamera çok fazla olmasa da film veya dizi izlerim.
2'inci el olsun sıfır almak istemiyorum uzun süreli kullanmayacağım yazın satmayı planlıyorum daha üst modele geçmek için.
 
S10, XR'dan daha iyi. Özellikle kamera ve panel olarak bayağı fark var. S10'u kullanan XR'ın yüzüne bir daha bakmaz.

Özellikle film ve dizi izleyeceğinizi söylemişsiniz, S10'un paneli 550 PPI 2,5K, XR'ın paneli LCD 828p 320 PPI. Ayrıca S10+'dan iPhone 11'e geçtiğimde S10+'a geri dönmek istemiştim, 11 ve XR modelinde sosyal medyada karanlik temada vs. gerçekten berbat bir deneyim yaşatiyor.
 
Face id’yi bozacak başka örnek verebilir misiniz? Ben mi bilmiyorum acaba?
Proximity Sensör, Flood İlluminator, Ambient Light Sensor bu sensörlerden herhangi birinin arızalanması Face İD'nin çalışmamasına sebep olabilir.
Değişen ekranın orijinal veya kaliteli bir ekran olmasına rağmen değiştiren kişinin tecrübesizliğinden dolayı sensöre hasar verebilir. Düşmelere-hasarlara bağlı çalışmayabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Proximity Sensör, Flood İlluminator, Ambient Light Sensor bu sensörlerden herhangi birinin arızalanması Face İD'nin çalışmamasına sebep olabilir.
Değişen ekranın orijinal ve ya kaliteli bir ekran olmasına rağmen değiştiren kişinin tecrübesizliğinden dolayı sensöre hasar verebilir. Düşmelere-hasarlara bağlı çalışmayabilir.
Genelde ya tecrübesizlikten ya da yan sanayi ekrandan bozulabiliyor. E bir de telefoncu sattığı için ilk akla yan sanayi ekran geliyor. Tabi bilemeyiz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı