6000-7000 TL'ye Bilgisayar Toplamak

OC kavramını biliyorum ancak Dual ile Expedition arasında ne gibi farklar var ? Hangisini seçmem gerek ?
Arada donanımsal yada malzeme kalitesi yada soğutma olarak fark yok sadece OC modelinin saat hızlarını filan daha da hızlandırılmış şekilde geliyor. Arada fiyat farkı çok azsa OC modeli seçin fazlaysa gerek yok kendiniz ayarlayıp OC yapabilirsiniz.

@Msevket44 Yanlış bilgi vermeyin. ASUS Dual ile Asus Expedition kartlar arasında soğutma, malzeme kalitesi gibi farklar var.

@Serkan Altaç Soğutma ile arasında fark var ancak en ucuzu neyse o seçilmeli. Zaten ucuzu olan da gayet iyi soğutuluyor. OC modeli ise fabrikadan çıkarken OC yapılmış bir şekilde satın alıyorsun. Onu manuel de yapabilirsin. Sanırım bu iki kart arasında kaldınız;
Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Asus Nvidia GTX1070 EX-GTX1070-O8G 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Fiyatı
Tavsiyem en ucuzu neyse onu almandır.

Ben normal ile OC ile arasındaki fark sanıyordum yanlış görmüşüm kusura bakmayın.

Pardon birşey soracam siz sistemin 6800 tl civarı tuttuğunu söylemişsiniz fakat şuanda 7000 tl rahat geçiyor sanırım black friday gününde ki indirim ne kadar etkiler sizce ?

Pardon birşey soracam siz sistemin 6800 tl civarı tuttuğunu söylemişsiniz fakat şuanda 7000 tl rahat geçiyor sanırım black friday gününde ki indirim ne kadar etkiler sizce ?

Ben o gün kur hesabıyla o fiyatı yazmıştım. Tahminimce bu sistem 6000-6.200e düşer.

Ben o gün kur hesabıyla o fiyatı yazmıştım. Tahminimce bu sistem 6000-6.200e düşer.
Vay be o kadar düşerse gerçekten süper olur parçaları verdiğiniz linkten mi alacaksınız ? Yoksa vatan bilgisayar gibi şubesi olan bir yerden mi alacaksınız ?

Son düzenleme:
Vay be o kadar düşerse gerçekten süper olur parçaları verdiğiniz linkten mi alacaksınız ? Yoksa vatan bilgisayar gibi şubesi olan bir yerden mi alacaksınız ?

En uygun fiyatlı yerden almayı planlıyorum. Bakalım en ucuz nerelerde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…