6000-7000 TL'ye klavye mouse önerisi

eymenefeozzz

Decapat
Daha fazla  
Selam, normalde klavye fareden hiç anlamam ama birkaç haftadır araştırma yapıyorum. Mouse için Attack Shark X11 Ultra ile Attack Shark X6 arasında kaldım. Mouse için bütçem 3-4K arası bu ikisinden başka önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz. Klavye konusunda ise genel olarak hala 0 bilgi sayılırım ama Attack Shark X68'in tasarımını çok beğendim iyiyse onu alacağım, iyi değil dersenizde yine 3-4K klavye önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca genel olarak hikayeli oynuyorum fakat bazen FPS falan da oynuyorum. Klavye kablolu olabilir ama farenin kablosuz olması önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de alabileceğim güvenilir siteler önerir misiniz? İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

MageGee Captain75 82 Tuş Kablosuz Mekanik CNC RGB Hot-Swap Gasket Siyah Gaming Klavye - incehesap.com bunlara bakabilirsin.

MageGee Captain75 82 Tuş Kablosuz Mekanik CNC RGB Hot-Swap Gasket Siyah Gaming Klavye - incehesap.com bunlara bakabilirsin.

Bu fareyi gayet begendim bütçemede uyumlu klavyede önerir misiniz rica etsem.

Attığım linkte klavyede mevcut hocam bakabilirsin ona.

Şimdi gördüm attığım klavye gayet guzel fakat sana hem mouse hem klavye hakkında birkaç sorum olacak çünkü genelde böyle ekipmanlarımı çok değiştirmiyorum o yüzden kaliteli olduklarından emin olmak istiyorum öncelikle ikisi de tam Bluetooth mu uzun ömürlüler mi senin kendi kullanıp önerdiğin ürünler mi yoksa internetten araştırıp duyduğun ürünler mi? İlgin ve yardımın için teşekkürler.

Şimdi gördüm attığım klavye gayet guzel fakat sana hem mouse hem klavye hakkında birkaç sorum olacak çünkü genelde böyle ekipmanlarımı çok değiştirmiyorum o yüzden kaliteli olduklarından emin olmak istiyorum öncelikle ikisi de tam Bluetooth mu uzun ömürlüler mi senin kendi kullanıp önerdiğin ürünler mi yoksa internetten araştırıp duyduğun ürünler mi? İlgin ve yardımın için teşekkürler.

İnternetten araştırdığım ürünler hocam mouse da Bluetooth yok diye biliyorum
WAIZOWL OGM Pro v2 Kanagawa Wave Mouse kendim bu mouseı kullanıyorum.

İnternetten araştırdığım ürünler hocam mouse da Bluetooth yok diye biliyorum.
WAIZOWL OGM Pro v2 Kanagawa Wave Mouse kendim bu mouseı kullanıyorum.

Kral senin kendin kullandığında gayet güzelmiş arada çok da bir fiyat farkı yok zaten önceki attığınla sanırsam hemen hemen aynı eğer önerirsen bunu alayım bir de ben klavye + fareyi hangi siteden alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı