6000 - 7500 TL Bilgisayar Toplama

Fiyat performans kıyası yaptığınızı görüyorum. Ryzen 2700x 1900-2100 TL arası değişiyor. İntel 8700k ise 1900-2300 arası değişiyor. Şimdi benim anlamadığım konu burda başlıyor arkadaşlar. 100 liralık bir farktan söz ediyoruz ve devamında 2 farklı sistem toplamaya kalktığımızda maximum 300-400 TL oynuyor.

Fiyat performans kıyası yaptığınızı görüyorum. Ryzen 2700x 1900-2100 TL arası değişiyor. İntel 8700k ise 1900-2300 arası değişiyor. Şimdi benim anlamadığım konu burda başlıyor arkadaşlar. 100 liralık bir farktan söz ediyoruz.
İ7 8700K alırsanız soğutucu masrafı da çıkacak ayrıca r7 2700x'in yayın performansı çok daha iyi.

Soğutucu 1-2 ay içerisinde veya zamanla halledilir. Ben elimde ki bütçe ile en iyisini almak istiyorum. Bu bütçe şuan 7500 maximum limiti görüyor fakat 2-3 hafta sonrası 8000 TL'de olabilir.
İşlemcinin içinden soğutucu çıkmıyor. Şu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i7 8700k'dan stock fan çıkmıyor. Sadece işlemci. Bu işlemciyi alıyorsanız iyi kötü bir hava soğutma bile alsanız 400 500 TL. Yani size geleceği fiyat yaklaşık 2800 2900. Bu yüzden Ryzen diyorum. Aralarında 1000 TL fark oluyor. Siz işlemciyle beraber stock fan da geliyor sanıyorsunuz muhtemelen. Zamanla halledilir demenizden bunu anladım. Islemciyi soğutucu olmadan kullanamazsınız.

i7 8700k'dan stock fan çıkmıyor. Sadece işlemci. Bu işlemciyi alıyorsanız iyi kötü bir hava soğutma bile alsanız 400 500 TL. Yani size geleceği fiyat yaklaşık 2800 2900. Bu yüzden Ryzen diyorum. Aralarında 1000 TL fark oluyor. Siz işlemciyle beraber stock fan da geliyor sanıyorsunuz muhtemelen. Zamanla halledilir demenizden bunu anladım. Islemciyi soğutucu olmadan kullanamazsınız.

Böyle bir yorum daha iyi oldu elinize sağlık. Şuan ki bütçemden yola çıkarak Amd’ye yöneleceğim inşallah açıkta kalmam.

Arkadaşlar HepsiBurada.com' da KDV üstüne indirim durumu var. PC toplayan arkadaşlar tercihinizi şuan HepsiBuradadan kullanın dolar kuru 4.5lardaymış gibi fiyatlar şuan.

Evet şuan MSİ Gaming X 1080 + wireless xbox kolu 3842 TL Asus Rog Strix ise 3972 TL. Sizce bu fırsatı değerlendirmeli miyim? Değerlendirecek olursam hangisini tercih etmeliyim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı