6000-8000 TL arası sistem toplama

Bütçe
8 bin tl

orinafore

Femtopat
Arkadaşlar bu sistemi düşünüyorum:
+ AMD Ryzen 5 3600.
+ ASUS Prime B450M-K 4400MHz(OC)
+ HyperX Fury (4+4) 2666MHz CL16 DDR4 RAM.
+ ASUS RX 5600 XT OC TUF Evo 6 GB GDDR6.
+ Toshiba OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD.
+ Corsair Delta RGB 550W 80+
+POWER BOOST VK-G3701W ARGB TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
+LG 21.5" 22MK400H-B 75Hz 1ms VGA HDMI FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA

Ama tek sorun anakartın tek SSD slotu var, yani 2 tane SSD slotlu 1TB ve 500 GB iki SSD takabileceğim fiyat olarak bundan daha iyi bir anakart önerir misiniz? Ayrıca kasası uygun mu bu sisteme? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

toplama yerine hazır sistem almanı öneririm

toplama yerine hazır sistem almanı öneririm

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, bu attığınız linkteki pc yazdığım sistemden daha mı iyi ve 2 ssd mi var içinde? ayrıca monitörün 10 üstünden kalitesini nasıl değerlendirirsiniz?

Öneriniz için teşekkür ederim ancak birkaç sorum var, bu sistemle her oyunu özellikle online oyunları battlefield 5 gibi extra high grafiklerle kasmadan oynar mıyım? bu sistemde kaç tane ve kaç gb ssd var 1tb ssd harika olurdu, bir de kasanın beyaz gri renkli mavi ışıklı olanı var mı aynı fiyatta biraz renk takıntım var da?

@orinafore
Kasa olarak önerimi belirttim zaten. Günümüz oyunlarının çoğunu 1080P ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsınız. BF5 testlerine YouTube'dan bakabilirsiniz.
afedersiniz mesajı yanlış yazmışım, birinci sorun anakarta 2inci ssd yi takabiliyor muyum ve kasanın beyaz gri renkli mavi ışıklı bir versiyonunu önerebilir misiniz renk takıntım var da?

@orinafore
Önerdiğim SSD 2.5" SATA 3.0 yani anakarta bir M.2 SSD daha ekleyebilirsiniz. Kasanın fanlarının rengini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Beyaz ve gri renkli bir kasa bu bütçede bilmiyorum.

Anlıyorum, peki son olarak üstte arkadaşın linkini attığı hazır masaüstüyle bu yazdığınız sistemi karşılaştırsanız ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı