6000-8000 TL laptop önerisi

Tamam bir dk bakıyorum'da. Sana tavsiyem Korona geçene kadar alma. Dolar 7.20
V330 i5-8250 20GB 2 GB 1TB+512SSD 15.6"FHD dos 81AX00QATX11 NB T04560K

Oyun oynamıyacağım diyorsun ekran kartı kötü ama 16 GB RAM her uygulamayı çalıştıracak şekilde

512 GB oyun oynamazsan sana hayli uzun bir süre gidecektir.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ama benim kullanacağım uygulamalar ağır ve iyi bir grafik kart gerektiriyor. Ona istinaden Ekran kartı önem arz ediyor. Başka önerebileceğin laptop model var mı ?

Autocat, Kurgu programları, Adobe premier ve grafik işlemleri için Laptop önerileriniz var mı ? Bütçe 6000-8000 tl. Masaüstü önermeyin. Seyahat sıklığı için laptop gerekmektedir.
Güçlü laptop istiyorsan Gaming Laptoplara bakmalısın.
Casper Excalibur G770 öneriyorum , batarya performansı yüksek, hafif 2.1 kğ agırlığında
ve çoğu oyuncu laptobu gibi süslü değil sade ve bana göre şık bir tasarımı var.
IMG_20200413_113925.jpg
IMG_20200511_203318.jpg

Verdiğim her kuruşu hakeden bir cihaz.
Casper alınmaz gibi 10 yıllık saçma yorumlar yapmayın çünkü aldım ve memnunum.😄👍

Son düzenleme:
Autocat, Kurgu programları, Adobe premier ve grafik işlemleri için Laptop önerileriniz var mı ? Bütçe 6000-8000 tl. Masaüstü önermeyin. Seyahat sıklığı için laptop gerekmektedir.
Şuradan i7 10.Nesil bir cihaz aldığında tüm işlerin hallolacaktır. Çünkü dediğiniz programlar işlemciye en çok yüklenir. Render süreleri ızdıraptır o yüzden iyi bir işlemci ve ssd almak çok önemli.
istediğiniz yerden bu pc incelemelerini izleyebilirsiniz. Casper eski kalitesine geri dönmüş. Soğutma harika
Quadro ekran kartı istiyo kullanacağın programlar bu yüzden işlemciye yüklenmen gerek quadro alamazsın o paraya. koklayamazsın bile
en dandiği bile bu Dell Precision M7510-KOKNAR Notebook

veya

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı