6000-8000 TL Sistem Toplama

Teknobiyotik' tekini kastediyorsanız işlemcisi iyi ve soğutması onun bu sisteminde ekran kartı güçlü ve daha iyi. Yani iyi yönleri var ikisininde ancak bu linkteki şuanki alınabilecek bir değerde indirimde filan alsanız daha uyguna gelecektir eminim. Dediğim o sistemi kullanıyorum kasası hava almıyor ekran kartı fazla ısınıyor diye yakın zamanda desteğe kargolayacağım.

Eğer bu sistemi alacaksan benim sana önerim MSI yerine farklı bir marka ekran kartı alman. MSI iyi bir marka ama pahalı. İnternette daha ucuz kartlar bulabilirsin. Artan para ile de SSD alabilirsin.

Armor zaten ucuz diye biliyorum başka ucuz markalar da alınır ancak araştırın alın eğer soğutması kötüyse gerekirse fazla ödeyip soğutması iyi model seçilmeli. Bildiğim kadarıyla bu sitede çok var RX 580 Armor alan ancak sıkıntı görmedim şuana kadar ısınma yüzünden.

Hocam bu topladığınız sistemle, 7400 TL lik GTX 1070li sistem arasında performans farkı olur mu? Stoklara gelmiş o paylaştığınız sistem.
7400TL'lik sistem daha iyi.Sanırsam o sistemin fiyatı artmış monitörle beraber 8400 TL oluyordu şimdi 8900TL oluyor. Benim önerdiğim sistemdeki fiyatlarda artmış.

Son düzenleme:
Maalesef ısınma sorunu yaşarsınız az para koyup iyisini alın derim uzun süre götürecek sistem alıyorsunuz sonuçta.
Bu model çok ısınır büyük ihtimalle.

Valla sizler ve diğer arkadaşlar olmasa ne yapardım, bilmiyorum. Ekran kartına karar veriyorsun, 1070 ti diyorsun. Sonra MSI mı başka marka mı olsun diye düşünüyorsun. Ardından Gaming, aero, armor mu olmalı diye kafa yoruyorsun. Çok fazla parametre var, beynim yandı. :LOL:
Çok teşekkürler hepinize tekrardan :)
Yani fark ediyor. Bu arada Nanokatolog'da Galax 1070 Tİ 3145 TL.

Nanokatolog'da bu ürünün yorumlarına biri bunu yazmış: "ben temmuz aynın 14'ünde aldım bügün 29 ağustos hala elime ulaşmadı yani stok durumunu bırak avrupa depolarında bile yok sanırım. "

Şimdi fark ettim. Bunu 7400 liraya alacağıma Intel Coffee Lake Core i5 8600K, GTX1070TI 8GB, 8GB Ram 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC , şunu 7700 liraya AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz, GTX1080 Dual 8GB, 16GB DDR4, 120GB SSD 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC alsam çok daha mantıklı değil mi?
Hem 1070 Ti'yı 1080'e upgrade ediyorum. RAM'i 16 GB yapıyorum. Hem de 120 GB SSD alıyorum. Sadece işlemciyi kısmış, zaten ben de oyun amaçlı kullanacağım. Çizim vs ile işim olmadığı için işlemciyi çok çok güçlü almanın manası yok bence.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı