6000-8500 arası oyun laptopu önerisi

Fanı düzgün çalışmıyor, arada sırada anlam veremediğim bip bip sesleri geliyor, oyunu oynarken daha 15 saniye geçtikten sonra hemen ekran kartı 93-94 dereceye çıkıyor ve yine o bip bip sesleri geliyor.
İlginç,benim de bir arkadaşım kullanıyor fakat hiçbir sıkıntısı yok cillop gibi çalışıyor demişti,geçmiş olsun.
 
Benim de bir arkadaşım indirimdeyken GTX 950m ekran kartı ile i7 6700HQ işlemcisi olan modelini almıştı yaklaşık bir sene önce şuana kadar bir sorunu yok.
 
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bir oyun laptopu alacağım fakat kararsız kaldım. Sizin önerdiğiniz 6000-8500 arası oyunlarda FPS drop yaşamayacağım laptopları önerebilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden.
O kadar yüksek bütçe ile kesinlikle MSİ alırdım. 2 senedir kullanıyorum işlemcim max 85 gördü, ekran kartı da o civardır.Soğutma konusunda MSİ ile yarışabilecek marka pek nadirdir. Onları da kolay kolay bulamazsınız zaten. Uzun lafın kısası, MSİ almaktan korkmanıza gerek yok.
 
Monster kullanıcısıyım. Arkadaş markayı baya kötülemiş. Benim de ölü piksel sıkıntısı çıkmıştı. Gönderdim yarım günde yapıp gönderdiler cihazı. Diğer firmalar 20 iş günü muhabbeti yapıyor. Teknik servisi çok anlayışlı ve hızlı. Her konuda yardımcı oluyorlar. Hatta bulunduğum yerde internet erişiminin olmadığını söyledim ve Windows 10 yükleyip göndermişler ve güncellemeleri yapmışlar. Ve 3 aylık ücretli virüs programı hediye ettiler. Monster'in diğer cihazlarla aynı olupta ucuz olmasının sebebi malzeme kalitesinin diğerlerinden bir tık daha aşağıda olmasıdır.

Fiyatta sıkıntınız yoksa MSI, varsa donanımı daha yüksek Monster öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı