6000 MHz CL26 RAM'e yapılan overclock ayarı sizce uygun mu?

Öncelikle RAM aşırı yükleme yaparsa mavi ekran gibi sorunlarla karşılaşır bunlar ince ayarlar.

Aşırı yükleme ne açar mısınız? Millete boşuna korku yüklemeyin. Sistem mavi ekran verince patlıyor mu söyler misiniz?

Ona şuna gerek yok BIOS'a girip EXPO ayarlaması yetiyor zaten voltaj artırmak gibi ince ayarlar sakıncalıdır buna gerek yok.

Papatya çayı öneriyorum

Aslında riskli bir şey olmaz mavi yersin sistem kısıtlar MHz düşürür EXPO kapatana kadar mavide kalır

İlk defa bu hatayla karşılaşan birisini görüyorum. FACEIT yüzünden muhtemelen. Onun servisini kapatın tek seferlik tekrar açın. Ben de FACEIT yüzünden farklı bir hata alıyordum.
Faceıt AC yüklü sadece oda kapalı, anlamadım neden böyle yaptığını

Ona şuna gerek yok BIOS'a girip EXPO ayarlaması yetiyor zaten voltaj artırmak gibi ince ayarlar sakıncalıdır buna gerek yok.

Voltaj arttırması gerektiğinden bahsetmedim. Her timing voltaj gerektirmiyor. Bilmediğiniz konularda konuşmazsanız sevinirim. Kendim de yapmadığım bir şeyi kimseye önermem. 2 haftadır aralıksız her şeyi kendi RAM'im üzerinde denedim ve deniyorum. Voltaj vermeden nasıl bozulsun bu parçalar? Ek olarak Hynix voltaja oldukça dayanıklı.

FACEIT AC yüklü sadece oda kapalı, anlamadım neden böyle yaptığını

Kapalı olsa da arkada servislerde çalışabiliyor. Bende de açılmıyordu. Farklı bir nedeni yok aslında.

Gibi ayarlar bahsettim yaptığım şeyleri iyi biliyorum bende de XPG 6000 MHz var EXPO ayarına aldım yetti tam performans alıyorum şunu bunu yapmadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…