kwAhjs
Kilopat
Son sürüm indirdim. Win def kapalıHangi sürüm bu bazen eski sürümde olabiliyor ya da Windows Defender da engelleyebiliyor.
Son sürüm indirdim. Win def kapalıHangi sürüm bu bazen eski sürümde olabiliyor ya da Windows Defender da engelleyebiliyor.
Öncelikle RAM aşırı yükleme yaparsa mavi ekran gibi sorunlarla karşılaşır bunlar ince ayarlar.
Papatya çayı öneriyorumÖncelikle RAM aşırı yükleme yaparsa mavi ekran gibi sorunlarla karşılaşır bunlar ince ayarlar.
Son sürüm indirdim. Win def kapalı.
Aşırı yükleme ne açar mısınız? Millete boşuna korku yüklemeyin. Sistem mavi ekran verince patlıyor mu söyler misiniz?
Papatya çayı öneriyorum![]()
Faceıt AC yüklü sadece oda kapalı, anlamadım neden böyle yaptığınıİlk defa bu hatayla karşılaşan birisini görüyorum. FACEIT yüzünden muhtemelen. Onun servisini kapatın tek seferlik tekrar açın. Ben de FACEIT yüzünden farklı bir hata alıyordum.
Ona şuna gerek yok BIOS'a girip EXPO ayarlaması yetiyor zaten voltaj artırmak gibi ince ayarlar sakıncalıdır buna gerek yok.
FACEIT AC yüklü sadece oda kapalı, anlamadım neden böyle yaptığını
Voltaj arttırması gerektiğinden bahsetmedim. Her timing voltaj gerektirmiyor. Bilmediğiniz konularda konuşmazsanız sevinirim. Kendim de yapmadığım bir şeyi kimseye önermem. 2 haftadır aralıksız her şeyi kendi RAM'im üzerinde denedim ve deniyorum. Voltaj vermeden nasıl bozulsun bu parçalar? Ek olarak Hynix voltaja oldukça dayanıklı.
Steam, procces lasso, ve asus servislerini sonlandırıp tekrar deniyeceğim.Kapalı olsa da arkada servislerde çalışabiliyor. Bende de açılmıyordu. Farklı bir nedeni yok aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.