Selamlar, bisiklet kullanmayı çok seven bir insanım ancak yakın zamanda bisikletimi çaldırdım maalesef. Yeni bir kaliteli bisiklet arıyorum MTB bisikletler sanırım benim için daha iyi olur. Biraz sert kullanıyorum ve bisikleti kullandığım çoğu yol bozuk oluyor maalesef. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
En ucuz Peugeot T17FS V 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Peugeot T17FS V 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Peugeot T17FS V 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Peugeot T17FS V 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam görünüş açısından çok iyi gözükmüyor ayrıyetten çok sağlam değilmiş hissiyatı verdi emin olamadım. Atlayıp zıplamayı seven bir insanım, ikiye bölmeyelim aleti .
Sorunları ve nasıl sorunlar yaşadığını ve aynı zamanda servisin nasıl bir aksiyon aldığını buraya yazarsan çok iyi olur, sadece sorunlu diye kestirip atmayın lütfen.
Hocam görünüş açısından çok iyi gözükmüyor ayrıyeten çok sağlam değilmiş hissiyatı verdi emin olamadım. Atlayıp zıplamayı seven bir insanım, ikiye bölmeyelim aleti .