6000 TL Bütçe ile Üst Düzey Sistem Toplama

Bvskut

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Editör
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi 6000 TL bütçem var bir sistem toplamak için. Buna monitörde dahil. Sistem tavsiyeleri bölümüne baktım ancak daha farklı opsiyonlar varsa ve yardım ederseniz sevinirim.

Ekran kartı olarak 1070 seçtim, eğer isterseniz işlemci ve anakarttan kısarak 1080'e zorlanılabilir. Eğer sadece oyun oynayacaksanız bu sistem fazla kaçar :)

Dosya Ekleri

• pc toplama 3.png
    pc toplama 3.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 192
Bütçenizi biraz aşıyor ama bu sistem daha iyi olur. Ekran kartı 1070 temsilidir. Ayrıca parçalar da birbiriyle dengeli.

Dosya Ekleri

• 6.0 st.JPG
    6.0 st.JPG
    131,8 KB · Görüntüleme: 171
Arkadaşımızın eklediği monitör 2k monitörler arasında o fiyata en iyilerinden. 1 MS olmamasının nedeni 2k olması.Ayrıca 1 MS ile 5 MS arasında o kadar da fark yok bana göre.

bu sisteme alacağın monitör 1 ms olmalı. ekran kartı olarak 1070 iyi anakarttan kısmanı önermem çünkü sistem ileriye dönük olması gerekir(bellek artırılabilmeli) kasa seçiminde corsair 400r önerebilirim. İşlemcine takacağın soğutucu sıvı soğutma olmasında fayda var. psu seçiminde 750watt alabilirsin ilerde bir ekran kartı daha takabilirsin bu sayede

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı