6000 TL çalışma veya oyuncu koltuğu önerisi

Skyguy

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2019
Mesajlar
40
Arkadaşlar selam,
Full remote çalışan bir yazılımcı olarak bu aralar odamı yeniliyorum. Uzun süredir kullandığım bir koltuğum var, hiç rahat değil ancak demir olmasından dolayı gayet sağlam bir koltuk. Kendime yeni bir koltuk almak istiyorum.

Kilolu bir arkadaş olduğum için 115-120 kg ağırlığı sorunsuzca taşıyabilmeli.

2 önemli kriterim var, biri gerçekten rahat olması, ikincisi ise benim gibi birini yıllarca sorunsuz taşıyabilecek demir ayaklık-aksama sahip olması ve dayanıklı olması.

Bu kriterler doğrultusunda koltuk önerisi yapabilir misiniz? Aslında bütçem 3500-4000 bandında, ancak daha rahat ve uzun ömürlü olacaksa 6000 TL'ye kadar zorlayabilirim.

Üst bütçe olarak aklıma msi ch120 modeli takıldı. Ancak, fiyatı epey yüksek olmasına rağmen Amazon yorumlarında görebileceğiniz gibi olumsuz yorumlar mevcut, kararsız kaldım açıkçası.

Daha ucuz veya bu seviye fiyatta, kaliteli, uzun ömürlü ve rahat olabilecek koltuk tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben xDrive Profesyonel Oyuncu Koltuğu modelinin kırmızı rengini aldım ve gayet memnunum. Uzun süre oturmalar için başarılı bulduğum bir koltuk. Bir de koltuk konusunda bence aceleci olma çünkü gerçekten sağlık açısından da konfor açısından da aşırı önemli bir eşya.
 

Geri
Yukarı