@Wicker10 Marka düşünmeden topladığımızda K serisi çarpan kilidi açık bir işlemciye geçiş yaptık ve ekran kartını daha ileriye yönelik olan RX 580 8 GB Modelini seçtik. GTX 1060 ile aralarında hiç bir performans farkı yoktur. DX12 ve Vulcan tabanlı oyunlarda RX 580 daha öndedir. Bu şekilde 310 TL bütçenizden para kaldı istediğiniz bir Soğutucuyu alma fırsatınız da oldu bütçeyi geçmeden.
Freesync monitörlerin G-Sync monitörlere göre daha ucuz olması da ayrı bir avantaj. 144 Hz bir monitör almaya kalktığınızda varsa bilmiyorum çok daha uyguna Freesync özellikli bir monitör alıp ekran kartından çok daha iyi yararlanabilirsiniz.
@Wicker10 Marka düşünmeden topladığımızda K serisi çarpan kilidi açık bir işlemciye geçiş yaptık ve ekran kartını daha ileriye yönelik olan RX 580 8 GB Modelini seçtik. GTX 1060 ile aralarında hiç bir performans farkı yoktur. DX12 ve Vulcan tabanlı oyunlarda RX 580 daha öndedir. Bu şekilde 310 TL bütçenizden para kaldı istediğiniz bir Soğutucuyu alma fırsatınız da oldu bütçeyi geçmeden.
Freesync monitörlerin G-Sync monitörlere göre daha ucuz olması da ayrı bir avantaj . 144 Hz bir mönitör almaya kalktığınızda varsa bilmiyorum çok daha uyguna Freesync özellikli bir monitör alıp ekran kartından çok daha iyi yararlanabilirsiniz.
K ibareli işlemciler overclok için üretiliyor sanırsam ve içinden fan çıkmıyor siz listeye fan eklememişsiniz onu da hangisini almam gerek belirtirseniz memnun olurum.
Tabi ki bütçeyi arttırarak sıvı soğutmada tercih edebilirsiniz orası size kalmış bir şey lakin çok fazla OC yapmaz iseniz bu soğutucunun yeterli olacağını düşünüyorum.
Yanlış biliyor olabilirim lakin A serisine değil de B serisi ile yapabiliyorsun diye biliyorum. Yapamıyor olsan bile sadece anakart değiştirmen yeterli oluyor X serisi ve ya Z serisi ile diğer bütün Parçalar uyumlu