6000 TL civarı sistem tavsiyesi

Bütçe
6000-6500
P2.5'e falan da bakabilirsin fiyatı artmadıysa ve RTX 2060 var onda.
Hocam sisteme baktım beğendim fiyatı da çok iyi ancak ryzen 3 3300x işlemcisi bu ekran kartını besleyebilir mi ne düzey bir işlemci bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Hocam sisteme baktım beğendim fiyatı da çok iyi ancak ryzen 3 3300x işlemcisi bu ekran kartını besleyebilir mi ne düzey bir işlemci bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
İşlemci iyi oldukça
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci iyi oldukça
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de sizden sonra araştırdım gayet iyi performans veriyor gerçekten. 4 core 8 thread 16 gb önbellek ile R5 3600den iyi performans vermesine çok şaşırdım. Ayrica sistem öneriniz için de çok teşekkür ederim.
@267345 hocam 500 w güç kaynağı bu sistem için biraz yetersiz geldi bana ucu ucuna yetiyor, overclock falan yaparsan kaldırmaz dediler. Ne düşünüyorsunuz sisteme yükseltme yapmaya gerek var mı, varsa hangi seçeneği tercih etmemi önerirsiniz?
*
P2.5'e falan da bakabilirsin fiyatı artmadıysa ve RTX 2060 var onda.
hocam 500 w güç kaynağı bu sistem için biraz yetersiz geldi bana ucu ucuna yetiyor, overclock falan yaparsan kaldırmaz dediler. Ne düşünüyorsunuz psu yeterli mi yoksa sisteme yükseltme yapmaya gerek var mı, varsa hangi seçeneği tercih etmemi önerirsiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı