Furkan Borak
Hectopat
Hocam klavyeyi o zaman değiştirelim Ajazz bir klavye alırım mouse inceledim ve gayet güzel.
Ajazz'ın en alınabilir klavyesini attım ya hocam size zaten
Hocam klavyeyi o zaman değiştirelim Ajazz bir klavye alırım mouse inceledim ve gayet güzel.
Klavye olarak mantıklı olan bu olabilir.Klavyeyi 2700TL'ye Amazon'dan almak yerine.
Bu siteden 10 dolarlık kuponla birlikte 50 dolara alın. Yaklaşık 1600TL yapıyor. 700TL vergi çıkıyor 2300'e falan denk geliyor. 400TL cebinizde kalsın. 10 dolarlık kuponu almak için ana sayfaya gelip sol altta Rewards kısmına basıyorsunuz ve bir arkadaşınızı davet edip 10 dolar kupon kodu alma kısmından birini davet edip alıyorsunuz. 2 tane Gmail adresiniz varsa o şekil yapabilirsiniz.![]()
Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.