Merhaba 6000 ila 7000 TL bütçem var.
Bu bütçe ile kulaklık, mouse ve klavye alacağım ne önerirsiniz?
Hepsi RGB'li olursa iyi olur klavye için mini klavye ikincil durumda.
Mekanik olursa daha iyi olur.
Tercihlerini soylememissin mouse tutuşu falan. Düz önermek gerekirseMerhaba 6000 ila 7000 TL bütçem var.
Bu bütçe ile kulaklık, mouse ve klavye alacağım ne önerirsiniz?
Hepsi RGB'li olursa iyi olur klavye için mini klavye ikincil durumda.
Mekanik olursa daha iyi olur.
Tercihlerini soylememissin mouse tutuşu falan. Düz önermek gerekirse
Klavye RK61
Kulaklik lHs 80
Mouse M800 Ultra
Benim arkadaşım aldı gayet memnun forum incelemeleride olumlu, mouse önermek için kullanmana gerek yok, önermek için kullanmana gerek olan ekipman kulakliktir hs 80 kendi kulaklığım zaten. Sen sorun yasadin diye kötü olmuyor bir urunYa önermeyin şu M800 ultrayı, sosyalde herkes bunu önerdi gittim aldım rezalet bir mouse yazılımı leş driverları leş, Dongle'ı adamakıllı çalışmıyor çöp, Kullandın mı bilmiyorum ama bizim millet kullanmadığı malı önermeye pek meraklı, amatör bir marka, discordlarında da bulundum baya. geliştiricileri adamakıllı mühendis bile değil. İki üç fazla verin iyi bir şey alın sonra pişman olursunuz.
Benim arkadaşım aldı gayet memnun forum incelemeleride olumlu, mouse önermek için kullanmana gerek yok, önermek için kullanmana gerek olan ekipman kulakliktir HS 80 kendi kulaklığım zaten. Sen sorun yasadin diye kötü olmuyor bir ürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.