6000 TL ekran kartı önerisi

Şimdilik idarelik alınır RX 6600 5K ya bence ileride NVIDIA 5000 serisi onu hayliyle idare edecektir.

Bencede hocam sağ olun yardımınız için. Şu an kullandığım ekran kartı neden bana güçlü kart gibi geliyor? Mesela her oyunu sıkıntısız oynayabiliyorum. Ayrıca RX6600 hangi kartlara bedel? Kusura bakmayın pek AMD ekran kartı araştırmadım.

Bencede hocam sağ olun yardımınız için. Şu an kullandığım ekran kartı neden bana güçlü kart gibi geliyor? Mesela her oyunu sıkıntısız oynayabiliyorum. Ayrıca RX6600 hangi kartlara bedel? Kusura bakmayın pek AMD ekran kartı araştırmadım.
Rtx 3060 la kapışıyor hocam fiyatına göre ama 3060 dan yüzden 4 5 daha az performans gösteriyor ama aradaki fiyat farkından öle diyorlar.Elinizdeki ekran kartının vrami düşük hocam yoksa güçlü bir kart zaten.

Olabilir hocam Intel işlemciler hakkında pek darboğaz araştırması yapmadığım için ne desem yalan olur. Ama çok darboğaz olmayacaksa işlemci upgrade için vs düşünülebilir yine de. Arkadaşın tercihi.
Ryzen 5 5500 dengi hocam intel i5 10600kf 12 mb l3 önbelleği var.

Hocam 3060 Ti var Palit marka 5500 TL'ye satıcı Memory MHz düşürünce sağlam çalıştığını demiş fakat funmarka veya oyuna grince oyundan atıyor ve ekran kapanıyormuş ısınma sorunu var büyük ihtimalle alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı