6000 TL gamer masaüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
5000/5500/6000 TL
Günler sonra böyle güzeller bulursam gün gün yanıtla kısmından koyarım buraya<3
Yarınız dalga geçmişsiniz yardımcı olan 1 2 kişiye teşekkürler. 😛

Şunu dediğin için dalga geçilmiştir bu Technopat forumlarında artık bir "meme" olmuştur. "Oha ışıklı mışıklı Turbox" diye alırlar ama içi tamamen çöptür sonra vay efendim bozuldu, vay RDR2'de 5 FPS veriyor.

Bilgisayar dış görünüşe bakarak alınmaz, bende kapkara ışık bile olmayan kasa var ama bunların 10 tanesini toplasan yanına yaklaşamaz. Sana ödeyeceğin paranın hakkını en iyi verecek ve performansıyla mutlu edecek bilgisayar lazım. Dış görünüşün bir anlamı yok.
 
Kesinlikle bu fiyatlara ışıklı mışıklı hazır bilgisayar almayın paranızı tamamen çöpe atmış olursunuz. 12-13 senelik tarihi eser niteliğinde işlemciler, saçma sapan ramler, saçma sapan ekran kartları. Tarih öncesi oyunlarda bile sorun yaşarsınız oynarken. Paranızı çöpe atmayın. İ7 ismini görüp alıyor mesela insanlar ama tarih öncesi bir ürün aldıklarının ve internete girerken bile kasacak saçma sapan bir bilgisayara para döktüklerinin farkında olmuyorlar. Sizi diğer arkadaşlar da uyarmış, ben de uyarıyorum, böyle ürünlerden uzak durun. Arkadaşın attığı gibi APU sistemlere yönelin, paranız olursa ileride ekran kartı takar güzel güzel kullanırsınız. O zamana kadar da güncel oyunları oynatmak hariç her işinizi yaparlar. Ancak attığınız linkteki gibi bilgisayarlar kesinlikle konu hakkında bilgisi olmayan insanları aldatmaya yönelik ürünler. Mantıklı tercih APU sistemlere yönelmek.
 
Kesinlikle bu fiyatlara hazır bilgisayar almayın paranızı tamamen çöpe atmış olursunuz. 12-13 senelik tarihi eser niteliğinde işlemciler, saçma sapan ramler, saçma sapan ekran kartları. Tarih öncesi oyunlarda bile sorun yaşarsınız oynarken. Paranızı çöpe atmayın. İ7 ismini görüp alıyor mesela insanlar ama tarih öncesi bir ürün aldıklarının ve internete girerken bile kasacak saçma sapan bir bilgisayara para döktüklerinin farkında olmuyorlar. Sizi diğer arkadaşlar da uyarmış, ben de uyarıyorum, böyle ürünlerden uzak durun. Arkadaşın attığı gibi APU sistemlere yönelin, paranız olursa ileride ekran kartı takar güzel güzel kullanırsınız. O zamana kadar da güncel oyunları oynatmak hariç her işinizi yaparlar. Ancak attığınız linkteki gibi bilgisayarlar kesinlikle konu hakkında bilgisi olmayan insanları aldatmaya yönelik ürünler. Mantıklı tercih APU sistemlere yönelmek.
Hocam bir de sistemlerin değerlendirmelerine bak kafayı yemelik :D.
 
Bu fiyatlara bunlar alınmaz. İkinci ele yönelin bence. Ben AOC G2260VWQ6, MSI H110M PRO-VD, i3 6098P, 8 GB 2133 MHz DDR4 G-Skill Aegis RAM, 2 GB ASUS ROG STRIX GTX 960, 450W PSU'lu sistemi hepsi birlikte 3800 liraya aldım yaklaşık 15-20 gün önce. Bu attığınız sistemlere bakacak olursak ben neredeyse yarı fiyatına çok daha iyisini almış oluyorum.
 
Şunu dediğin için dalga geçilmiştir bu Technopat forumlarında artık bir "meme" olmuştur. "oha ışıklı mışıklı Turbox" diye alırlar ama içi tamamen çöptür sonra vay efendim bozuldu, vay RDR2'de 5 FPS veriyor.

Bilgisayar dış görünüşe bakarak alınmaz, bende kapkara ışık bile olmayan kasa var ama bunların 10 tanesini toplasan yanına yaklaşamaz. Sana ödeyeceğin paranın hakkını en iyi verecek ve performansıyla mutlu edecek bilgisayar lazım. Dış görünüşün bir anlamı yok.

Ben zaten ışıklı mışıklı dış görünüşü çok iyi diye seçmemiştim ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı