burak tüleyli
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhabalar. Technopat youtube sayfasında Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6G İncelemesinden gerçekten memnun kaldım ve bu inceleme için çok teşekkür ederim. 1080p monitör kullanıyorum ve Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6G ekran kartı içerisinde olmak üzere 6000 TL'ye kadar zorlayabileceğim bir bütçe ile oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Oyunu oynarken aynı, yüksek kalitede twitch yayını yapabilmem gerek.
Şu an 5000 TL birikimim var, tavsiyeleriniz de bu fiyata ultra çözünürlükte oyunu oynarsın, yayınını sorunsuz bir şekilde yapabilirsin derseniz bu bütçede kalmak tercihim. 5000 TL vermişken 6000 TL verip fiyat-performans bakımından gözle görülür bir fark elde edilirse bu bütçeyi de zoryalabilirim. Sisteme kasa, soğutma ve güç kaynağını dahil ederseniz memnun olurum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Şu an 5000 TL birikimim var, tavsiyeleriniz de bu fiyata ultra çözünürlükte oyunu oynarsın, yayınını sorunsuz bir şekilde yapabilirsin derseniz bu bütçede kalmak tercihim. 5000 TL vermişken 6000 TL verip fiyat-performans bakımından gözle görülür bir fark elde edilirse bu bütçeyi de zoryalabilirim. Sisteme kasa, soğutma ve güç kaynağını dahil ederseniz memnun olurum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: