CanonD
Kilopat
Daha fazla
Kendim suan Late 2013 model 27inch iMac kullaniyorum fakat oyun da oynadigim icin istedigim performansi saglayamiyor. Dolayisiyla bir sistem toplamak istiyorum fakat bu sistem hem oyun hemde editing'e yonelik olmasi benim icin onemli. (Adobe PS,LR/Solidworks/Cinema4D/ZBrush gibi programlar kullaniyorum.) Bu sistemde ozellikle olmasini istedigim seyler:
-Asus Strix GTX 1070
-Intel core i7 CPU (Yeni nesil islemciler de olabilir fakat isimi gorebilcek olan yeterli olan daha iyi olur butce acisindan.)
Diger bilesenler hakkinda cok ciddi bir bilgim yok ozellikle anakartlarla ilgili kalan bilesenlerde yardimci olursaniz cok sevinirim. Ayriyetten bu sisteme monitorde dahil. Butcem ise 6000₺ biraz daha zorlarsam 6500₺ gibi bir sey yapabilirim.
-Asus Strix GTX 1070
-Intel core i7 CPU (Yeni nesil islemciler de olabilir fakat isimi gorebilcek olan yeterli olan daha iyi olur butce acisindan.)
Diger bilesenler hakkinda cok ciddi bir bilgim yok ozellikle anakartlarla ilgili kalan bilesenlerde yardimci olursaniz cok sevinirim. Ayriyetten bu sisteme monitorde dahil. Butcem ise 6000₺ biraz daha zorlarsam 6500₺ gibi bir sey yapabilirim.