Vatandan toplama derim kardeşim. Sinerji veya teknobiyotik gibi güvenilir sitelerden daha hesaplı bir şekilde toplarsın (rahat 300-400 fark eder) ama gene de sen bilirisin.
Hayırlı olsun güle güle mavi ekransız kullanman dileğiyle. Kasa ve güç kaynağını almadın sanırım topladığında görselleri bekliyorum. PC toplaması çok zevkli birşey bir de kendi PC ni toplayınca daha da güzel oluyor. Hadi hayırlı olsun. Bende de Zotac GTX 970 vardı çok güzel bir marka Zotac. Mini sistemime 10 numara yakıştı.
Hayırlı olsun güle güle mavi ekransız kullanman dileğiyle. Kasa ve güç kaynağını almadın sanırım topladığında görselleri bekliyorum. PC toplaması çok zevkli birşey bir de kendi PC ni toplayınca daha da güzel oluyor. Hadi hayırlı olsun. Bende de Zotac GTX 970 vardı çok güzel bir marka Zotac. Mini sistemime 10 numara yakıştı.
MSI X370 GAMING PRO CARBON'la değiştirdim anakartı ama bütçeyi biraz zorlamaya başladık hadi bakalım bugun gidip alacağım. Akşama doğru fotoğraf paylaşırım herkese teşekkürler.
Teşekkürler. 6450 civarı bir şey tuttu. İnteli oldum olası sevmem fiyatları çok yüksek. Araştırdığım, izlediğim karşılaştırma videolarına göre OC yapılmış ryzenlar üst seviye intellerle kafa kafaya gidiyor. Çoklu çekirdek performansı baya üstün ryzenın. Fiyat olarak da gayet uygun intellere oranla.