G4 modelinde hiçbir sıkıntı yok. Arkadaşınızın belli başlı kendi problemleri olabilir.Samsung markası genel olarak monitör konusunda biraz başarısız. G4 modelini de bir arkadaşım satın almıştı ve memnun kalmayıp iade etmişti.
G4 modelinde hiçbir sıkıntı yok. Arkadaşınızın belli başlı kendi problemleri olabilir.Samsung markası genel olarak monitör konusunda biraz başarısız. G4 modelini de bir arkadaşım satın almıştı ve memnun kalmayıp iade etmişti.
Asus VG27AQ modeli mi sizce daha iyi yoksa Aoc mi alacak olsanız hangisini tercih edersiniz ?Sana önerim şu olur:
![]()
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1440p önerilerim ise;
Karanlık ortamda oynayacaksan:
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç Gaming Monitör
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.www.gaming.gen.tr
Aydınlık bir ortamda oynayacaksan:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Monitörlerdeki hoparlör tatmin edici olmuyor. Harici ses sistemi almanın da yer kaplamasından başka dezavantajı yok.
Odyssey G4 daha çok seri tepki vermeye odaklı bir FPS monitörü. 24G2ZU ise görüntü kalitesiyle adından söz ettirir.
Ben bütçeler hemen hemen yakın olduğu için 24G2ZU'yu tercih ederdim. Görüntü olarak da tatmin edici.G4 modelinde hiçbir sıkıntı yok. Arkadaşınızın belli başlı kendi problemleri olabilir.
Hız arıyorsan AOC, görüntü kalitesi arıyorsan VG27AQ al derim. Biraz sistemine de bağlı değişkenlik gösterebilecek bir soru. Xbox'la oynayacağım demişsin. Koltuğunda arkana yaslanıp 24 inçte oyun oynamak yerine 27 inç daha çok zevk verebilir.Asus VG27AQ modeli mi sizce daha iyi yoksa Aoc mi alacak olsanız hangisini tercih edersiniz ?
hızdan kast ettiğiniz fps oyunlarındaki akıcılık değil mi, yanlış anlamıyorum eğer öyleyse asus da 165 hz belli bir noktaya kadar yeterli olmaz mı ?Ben bütçeler hemen hemen yakın olduğu için 24G2ZU'yu tercih ederdim. Görüntü olarak da tatmin edici.
Hız arıyorsan AOC, görüntü kalitesi arıyorsan VG27AQ al derim. Biraz sistemine de bağlı değişkenlik gösterebilecek bir soru. Xbox'la oynayacağım demişsin. Koltuğunda arkana yaslanıp 24 inçte oyun oynamak yerine 27 inç daha çok zevk verebilir.
Bence yeterli olur. 165hz de gayet iyi akıcılık sunar.hızdan kast ettiğiniz fps oyunlarındaki akıcılık değil mi, yanlış anlamıyorum eğer öyleyse asus da 165 hz belli bir noktaya kadar yeterli olmaz mı ?
Görüntü kalitesi olarak aynılar ancak birinde çözünürlük diğerinde yenileme hızı avantajı var.Asus VG27AQ modeli mi sizce daha iyi yoksa Aoc mi alacak olsanız hangisini tercih edersiniz?
Odyssey G4 daha seri bir monitör. 24G2ZU görüntü kalitesinde daha iyi olsa da Odyssey G4 kadar hızlı br monitör değil.Ben bütçeler hemen hemen yakın olduğu için 24G2ZU'yu tercih ederdim. Görüntü olarak da tatmin edici.
aslında spesifik bir alanda kullanmayacağım kod yazarken, oyun oynarken, film izlerken vs. spesifik olarak oynadığım bir oyun türü de yok aslında genel bir kullanım için soruyorum ve yazın xbox alma gibi bir düşüncem var, şu an herhangi bir göz yorgunluğu gibi bir sorun yaşamıyorum ( 8-10 saatlik kullanımlarda).Görüntü kalitesi olarak aynılar ancak birinde çözünürlük diğerinde yenileme hızı avantajı var.
Ne için kullanacağınız ve gözlerinizin yorulup yorulmadığını bilmem gerekiyor.
Odyssey G4 daha seri bir monitör. 24G2ZU görüntü kalitesinde daha iyi olsa da Odyssey G4 kadar hızlı br monitör değil.
O halde tavsiye ettiğim ASUS modellerinden birini alabilirsin ve monitörü kullanacağın ortamdaki parlaklığa göre tercih yap. Göz yorgunluğu yaşayanlara yüksek tazeleme hızı öneriyorum çünkü ne kadar yüksek yenileme hızı o kadar pürüzsüz ekran demektir. Bu da göz yorgunluğunu azaltır.aslında spesifik bir alanda kullanmayacağım kod yazarken, oyun oynarken, film izlerken vs. spesifik olarak oynadığım bir oyun türü de yok aslında genel bir kullanım için soruyorum ve yazın xbox alma gibi bir düşüncem var, şu an herhangi bir göz yorgunluğu gibi bir sorun yaşamıyorum ( 8-10 saatlik kullanımlarda).
Onlar sadece firmanın verdiği veriler. Gerçekteki sonuçlar çok daha farklı.aoc 0.5 ms 240 hz -- g4 240 hz 1 ms aocnin daha hızlı olması gerekmiz mi bu durumda bilmediğim için soruyorum
genellikle karanlık ya da loş ortamlarda bilgisayar kullanıyorum ve monitörlerin hoparlörleri kötüyse g4 240hz + hoparlör almam asus 165 hz 2k almamdan daha mantıklı olmaz mı? bir de 1080 vs 4kyı gözle ayırt edebliyorum ancak 2k ile 1080i ayırt edemiyorum 2k almamın başka nasıl bir avantajı olabilir?O halde tavsiye ettiğim ASUS modellerinden birini alabilirsin ve monitörü kullanacağın ortamdaki parlaklığa göre tercih yap. Göz yorgunluğu yaşayanlara yüksek tazeleme hızı öneriyorum çünkü ne kadar yüksek yenileme hızı o kadar pürüzsüz ekran demektir. Bu da göz yorgunluğunu azaltır.
Onlar sadece firmanın verdiği veriler. Gerçekteki sonuçlar çok daha farklı.
VG27AQ'nun abartı kötü bir hoparlörü yok. Ben genelde oyun oynamadığım zamanlar arkadan müzik dinlediğimde hoparlörle dinlerim. Ve kulağımı rahatsız etmez. 2K almanın avantajı 27 inç bir monitörde oynaman olur. Senin kararın tabii ki.genellikle karanlık ya da loş ortamlarda bilgisayar kullanıyorum ve monitörlerin hoparlörleri kötüyse g4 240hz + hoparlör almam asus 165 hz 2k almamdan daha mantıklı olmaz mı? bir de 1080 vs 4kyı gözle ayırt edebliyorum ancak 2k ile 1080i ayırt edemiyorum 2k almamın başka nasıl bir avantajı olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.