TKL olsa alınabilirdi ama mini wireless modeli çok kullanışsız.Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK75 veya ATK75 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
O bütçede en mantıklı alınablecek 3 klavye bunlar olur.
Apex pro mini wireless'i direk ele derim. Bu üçü arasından bi seçim yap.
Bu modeller arasında hotswap olmayan tek klavye denebilir o yüzden önermiyorum. Wraith W75'de hotswap değil ama üretici hem wraith'in kendisi hemde içinden kendi rapid trigger destekli yedek switchleri çıkıyor. Hepsi alınabilir bu bütçelerde. Steelseries ekipmanlarını seviyorum. Mouse'ları harici yaptıkları ürünler zamanlarına göre hem fiyat hemde performans olarak iyi oluyolar ama yan markalara bakınca önermem daha iyisi varken.TKL olsa alınabilirdi ama mini wireless modeli çok kullanışsız.
Bu Ajaaz ve Akko markaların kalitesiz klavyeleri olabiliyor mu? Ben de çok öneriliyor diye bir kaç arkadaşıma önermiştim uzun zaman önce. Birisinin 5 ay sonra klavyesi kendi kendine bozulmuştu. Her elektronik alette olabilecek bir şey lakin bu klavyeler yurt dışı olduğu için tamiri mümkün olmuyor. Elinde patlamıştı kısaca. Diğerlerinde öyle bir durum rastlamadım. Kendim aslında SteelSeries kullanıyorum her ne kadar bu custom klavyeler iyi olsa bile TKL veya %100 üretmedikleri için hoşuma gitmiyorlar.Bu modeller arasında hotswap olmayan tek klavye denebilir o yüzden önermiyorum. Wraith W75'de hotswap değil ama üretici hem wraith'in kendisi hemde içinden kendi rapid trigger destekli yedek switchleri çıkıyor. Hepsi alınabilir bu bütçelerde. Steelseries ekipmanlarını seviyorum. Mouse'ları harici yaptıkları ürünler zamanlarına göre hem fiyat hemde performans olarak iyi oluyolar ama yan markalara bakınca önermem daha iyisi varken.
Tam kalitesiz denmez ama o fiyata daha iyisi bulunur dediğin ürünleri var.Bu Ajaaz ve Akko markaların kalitesiz klavyeleri olabiliyor mu? Ben de çok öneriliyor diye bir kaç arkadaşıma önermiştim uzun zaman önce. Birisinin 5 ay sonra klavyesi kendi kendine bozulmuştu. Her elektronik alette olabilecek bir şey lakin bu klavyeler yurt dışı olduğu için tamiri mümkün olmuyor. Elinde patlamıştı kısaca. Diğerlerinde öyle bir durum rastlamadım. Kendim aslında SteelSeries kullanıyorum her ne kadar bu custom klavyeler iyi olsa bile TKL veya %100 üretmedikleri için hoşuma gitmiyorlar.
Peki neden elemeliyim youtube da çok iyi incelemeler var nedeni nedir ve akko mod007 nereden almalıyım resmi sitede daha ucuz.Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK75 veya ATK75 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
O bütçede en mantıklı alınablecek 3 klavye bunlar olur.
Apex pro mini wireless'i direk ele derim. Bu üçü arasından bi seçim yap.
Resmi siteden alırsan ve bozulursa haliyle teknik destek alamıyorsun. Wraith kendi getirip sattığı için haliyle daha pahalı oluyor.wPeki neden elemeliyim youtube da çok iyi incelemeler var nedeni nedir ve akko mod007 nereden almalıyım resmi sitede daha ucuz.
Peki apex pro yu neden elemeli?Resmi siteden alırsan ve bozulursa haliyle teknik destek alamıyorsun. Wraith kendi getirip sattığı için haliyle daha pahalı oluyor.
TKL olsa alınabilirdi ama mini Wireless modeli çok kullanışsız.