6000 TL klavye önerisi

KaanGvn

Centipat
Daha fazla  

Apex Pro Mini Wireless.

2 model düşünüyorum, hangisini almalıyım? Akko'yu alırsam sizce resmi siteden mi almalıyım? Kargoyla 4700TL'ye geliyor ve 150 doların altında vergiye takılmaz diye düşünüyorum. Yardım edebilir misiniz?

O bütçede en mantıklı alınablecek 3 klavye bunlar olur.

Apex pro mini wireless'i direk ele derim. Bu üçü arasından bi seçim yap.

TKL olsa alınabilirdi ama mini wireless modeli çok kullanışsız.

TKL olsa alınabilirdi ama mini wireless modeli çok kullanışsız.
Bu modeller arasında hotswap olmayan tek klavye denebilir o yüzden önermiyorum. Wraith W75'de hotswap değil ama üretici hem wraith'in kendisi hemde içinden kendi rapid trigger destekli yedek switchleri çıkıyor. Hepsi alınabilir bu bütçelerde. Steelseries ekipmanlarını seviyorum. Mouse'ları harici yaptıkları ürünler zamanlarına göre hem fiyat hemde performans olarak iyi oluyolar ama yan markalara bakınca önermem daha iyisi varken.

Bu modeller arasında hotswap olmayan tek klavye denebilir o yüzden önermiyorum. Wraith W75'de hotswap değil ama üretici hem wraith'in kendisi hemde içinden kendi rapid trigger destekli yedek switchleri çıkıyor. Hepsi alınabilir bu bütçelerde. Steelseries ekipmanlarını seviyorum. Mouse'ları harici yaptıkları ürünler zamanlarına göre hem fiyat hemde performans olarak iyi oluyolar ama yan markalara bakınca önermem daha iyisi varken.
Bu Ajaaz ve Akko markaların kalitesiz klavyeleri olabiliyor mu? Ben de çok öneriliyor diye bir kaç arkadaşıma önermiştim uzun zaman önce. Birisinin 5 ay sonra klavyesi kendi kendine bozulmuştu. Her elektronik alette olabilecek bir şey lakin bu klavyeler yurt dışı olduğu için tamiri mümkün olmuyor. Elinde patlamıştı kısaca. Diğerlerinde öyle bir durum rastlamadım. Kendim aslında SteelSeries kullanıyorum her ne kadar bu custom klavyeler iyi olsa bile TKL veya %100 üretmedikleri için hoşuma gitmiyorlar.

Bu Ajaaz ve Akko markaların kalitesiz klavyeleri olabiliyor mu? Ben de çok öneriliyor diye bir kaç arkadaşıma önermiştim uzun zaman önce. Birisinin 5 ay sonra klavyesi kendi kendine bozulmuştu. Her elektronik alette olabilecek bir şey lakin bu klavyeler yurt dışı olduğu için tamiri mümkün olmuyor. Elinde patlamıştı kısaca. Diğerlerinde öyle bir durum rastlamadım. Kendim aslında SteelSeries kullanıyorum her ne kadar bu custom klavyeler iyi olsa bile TKL veya %100 üretmedikleri için hoşuma gitmiyorlar.
Tam kalitesiz denmez ama o fiyata daha iyisi bulunur dediğin ürünleri var.

Ayrıca dediğin tarzda bozulmalar milyonda bir oluyor arkadaşın şanssızmış genelde switchler falan arza verdiği için insanlar hotswap klavye alıyor bozulduğu zaman başka switch alır değiştiririm kafam rahat olur modunda takılıyor. Keza bende darmoshark K8 kullanıyorum şuan.

Peki neden elemeliyim youtube da çok iyi incelemeler var nedeni nedir ve akko mod007 nereden almalıyım resmi sitede daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı