6000 TL Limitli Oyun Amaçlı Monitör Dahil Sistem Önerisi

ramler hepsiburdayla 100TL farkettiğinden burdan koydum:
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram

hatta şimdi farkettim kasa da 130 TL farkediyor
XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

5725 TL ediyor monitörsüz. Diğerleri hepsiburda'da daha ucuz.
OC yapmıcaksan eğer anakart işlemci ve ramler kısılabilir.

Evet destekliyor.

Edit: HDD kendi seçimim, kendi seçtiğini de kullanabilirsin. İşlemciyi kısacaksan soğutucuyu da kısabilirsin. SSD'ye gelince bi düz 850 Evo var bi de 850 Evo M.2 var fiyat farkları 10-20 TL. Ama araştırdığım kadarıyla M.2 olanı %10a yakın veri aktarımı performansı sağlıyor.

Dosya Ekleri

• 12.jpg
    12.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 100
@orhun102
•İşlemcin hız aşırtma olmayacak çünkü ana kart desteklemiyor.
•Ekran kartı F.E değil özel soğutma tasarımını al. Eğer koleksiyon yapacaksan F.E al ileride antika değeri olur belki. :p Ama performans olarak özel soğutma tasarımı daha iyi.
•Sistemi sinerji gibi ucuza satan yerlerden al. Bilenden al sitesinde bellekler ömür boyu garantili. 850 EVO gibi SSD'ler ise firmanın verdiği garanti süresini veriyor. Örneğin 850 EVO 5 yıl garantili.
•Bütçe 6600 liraya çıktıysa daha iyisini alabilirsin. Örneğin benim sistemi alırsın çok rahat. Değiştirmek istediğin şey varsa benim sistemden onu söyle alternatif sunayım.

@orhun102
•İşlemcin hız aşırtma olmayacak çünkü ana kart desteklemiyor.
•Ekran kartı F.E değil özel soğutma tasarımını al. Eğer koleksiyon yapacaksan F.E al ileride antika değeri olur belki. :p Ama performans olarak özel soğutma tasarımı daha iyi.
•Sistemi sinerji gibi ucuza satan yerlerden al. Bilenden al sitesinde bellekler ömür boyu garantili. 850 EVO gibi SSD'ler ise firmanın verdiği garanti süresini veriyor. Örneğin 850 EVO 5 yıl garantili.
•Bütçe 6600 liraya çıktıysa daha iyisini alabilirsin. Örneğin benim sistemi alırsın çok rahat. Değiştirmek istediğin şey varsa benim sistemden onu söyle alternatif sunayım.

Senin sistem nedir hocam? Son olarak ona da bakayım artık en kısa zamanda almam gerekiyor. Cevabını bekliyorum.

Son düzenleme:
Benim sistem diye kast ettiğim şey önerdiğim sistem işte.
Anladım... Şöyle yapmayı planlıyorum: Benim yazdığım sistemde SSD'yi Samsung 850 EVO 250GB yapıp,
ekran kartını senin tavsiye ettiğin(herkesin tavsiye ettiği) GTX 1070 Gaming X yapıp, anakartı Tomahawk 3600MHz ile değiştirip, senin söylediğin soğutucuyu (Akasa Venom Voodoo) almayı planlıyorum. Bence böyle güzel olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı