6000 TL monitör dahil 1030 sistem nasıl?

Bütçe
6000

eyemdiSt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir 5, 6 aya şu anki bilgisayarımın eskidiğini düşündüğüm için oyuncu PC almayı düşünüyorum. Monitör dahil, sizce aşağıdaki bilgisayar iyi mi?

resim_2021-03-29_141111.png

Merhaba arkadaşlar, bir 5, 6 aya şu anki bilgisayarımın eskidiğini düşündüğüm için oyuncu PC almayı düşünüyorum. Monitör dahil, sizce aşağıdaki bilgisayar iyi mi?

Eki Görüntüle 946738
144Hz gereksiz böyle bir sistem için. Çoğu oyunda 144 FPS altı alırsınız. Ayrıca sistem de iyi değil. Hazır sistemlere yönelin şu anda kıtlık yaşanıyor tekil ekran kartı alımlarında.

Hocam, ben de 5000 liralık sistem arıyordum gamegaraj dan leo 3 sistemi gördüm şuan ki durumda gayet ideal bir fiyatta. Şuan almadığım için ek bir şey söyleyemem. Sisteme bakabilirsiniz. Monitörle beraber bütçenizi biraz aşabilir ama 1030 dan iyidir.

Hocam, ben de 5000 liralık sistem arıyordum GameGaraj'dan leo 3 sistemi gördüm şu anki durumda gayet ideal bir fiyatta. Şu an almadığım için ek bir şey söyleyemem. Sisteme bakabilirsiniz. Monitörle beraber bütçenizi biraz aşabilir ama 1030'dan iyidir.

Sisteme baktım iki tane var leo 3T ve leo 3A ben ikisini de inceledim ama bence fiyatına göre çok da uygun sistemler değillerdi. Bu arada sistem önerebilecek varsa lütfen önersin 🙂.

Son düzenleme:
Ben GT1030 iyi demedim arkadaşın gösterdiği sistem benimkinden iyi zaten bende gördüm ama 5000-5500 fiyat aralığında önerdiği sistemden daha iyileri var diye düşünüyorum😐.
Piyasaya kafanızı çıkartıp bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Fiyatları gayet harika.

1199 TL

669 TL

766,95

453,32 TL

499 TL

394 TL

Ekran kartsız toplamda 3, 981, 27 TL

Ekran kartı olarak 1000 TL Civarına 2. el GTX 960 2 GB bulunuyor bu yüzden monitörü 75Hz seçeceğim
Ve monitörden çok anlamıyorum bunu seçtim IPS panel ve 75Hz.

1.099 TL

Ve ekran kartını 900 civarı olarak sayarsak bu fiyata güzel gibi bence ve ihtiyaca göre SSD kapasitesi azaltılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı