Cidden artık sıkıldım bir tane 1660 Super 6000 TL olmuş elimdeki laptopu satıp üstüne para koycaktım ama bu paraya değmez gibi aynı oyunları Xbox Series S de oynayabiliyorum ama PC de istiyorum. Ne yapcağım hakkında bir fikrim yok. (Xbox Series S mi almalıyım acaba?)
Cidden artık sıkıldım bir tane 1660 Super 6000 TL olmuş elimdeki laptopu satıp üstüne para koycaktım ama bu paraya değmez gibi aynı oyunları Xbox Series S de oynayabiliyorum ama PC de istiyorum. Ne yapcağım hakkında bir fikrim yok. (Xbox Series S mi almalıyım acaba?)
Bu zamanda bilgisayar alınmaz ekran kartlarının fiyatları uçtu sistemler pahalı oldu benim önerim Xbox Series S'dir. Hem bilgisayar bütçenizden de az fiyatı.
Bu zamanda bilgisayar alınmaz ekran kartlarının fiyatları uçtu sistemler pahalı oldu benim önerim Xbox Series S'dir. Hem bilgisayar bütçenizden de az fiyatı.
Bence de elimde iyi kötü bir laptop var bu laptopla CS:GO Valorant ve Online oyunlar oynarım. Xbox Series S de ise hikayeli oyunları oynarım. Bu ikili beni 5 sene idare eder sanırım.
Deniyeceksiniz gidip tüm parçaları zorlucak testlere sokabilirsiniz sistemi. Oyun oynayabilirsiniz, oynarken ekran kartı işlemci ne tepki veriyor bunlari ölçen programlar var. Korkulacak bir şey yok garantiside varsa rahat ol. Teknoloji isi biraz sans isi tabii alirisin 3 güne bozulur.