6000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

@ShadYaqz Sistem tamam monitörle uğraştık az biraz :)

@Nazım Paşa Hocam 16 yaptık Ram'i sorun yok :)

@JohnMacTavish Sınırları biraz daha zorlayabilirmiyim diye bakınıyorum şuan 1-2 parçayı kredi kartına taksit olarak alırsam şu monitöre yükselebilirmiyim diye düşünüyorum :)

AOC AGON 23.8'' AG241QX 144Hz 1ms ADAPTİVE-SYNC 2K Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

FreeSync olması sıkıntı yaratmaz sanırım fiyatı 2000 TL olmasıda bir avantaj gibi :) Evga'lar çıkınca bir kart değişikliği bile olabilme ihtimali doğabilir aslında :)
 
@Nazım Paşa FreeSync olması sorun yaratmazsa alınabilir bir monitör ve fiyatı diğerlerine nazaran uygun 24 inc benim için ideal zaten :)

@JohnMacTavish Rx 500 serisinin çıkış tarihinde bir netlik olsa bekleyebilirdim ama biran önce toplasam iyi olur hafta başına dolar nasıl giricek belirsiz :)

Hatta SSD 120 Lik 750 Evo falan alsam 150 TL gibi bir bütçeye katkı sağlıyor çünkü ben sadece win kurucam oyun falan yüklemem ssd'ye o zamanda 7000 TL ye toplanmış oluyor monitör dahil sizce?
 
Sabahtan beri unuttum ama hata ediyorsunuz kesinlikle, AMD VEGA veya RX 5xx beklenmeli kesinlikle. Sonra daha ucuza daha iyi veya ayni performansi verirse cok pisman olursunuz. Ustune ustum FreeSync monitorler de cok ucuz ki CS:GO'da FreeSync bana kalirsa monitor gibi onemli. Sonra pisman olursunuz bakin. En azindan RX 5xx bekleyin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı