6000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Katılım
7 Ekim 2018
Mesajlar
1.686
Makaleler
1
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi monitör dahil bir sistem toplayacağım yakın bir arkadaşıma. Bütçe 500 TL'ye kadar esneyebilir. Hazırda SSD'si bulunuyor, yani toplarken SSD eklemenize gerek yok. Monitör 144 Hz sığmayacağı için kaliteli bir 75 Hz olsa çok daha iyi olur. Daha çok competitive oyunlar oynuyor, diyeceksiniz ki 144 Hz alması daha iyi olur fakat bir kez sistem toplayacak birisi. Yani ileride şunu ekleyeyeyim şunu değiştireyim kafasında birisi değil ve açıkçası öyle bir maddi duruma da sahip değil. Vakti olan arkadaşlar için ekstra 144 Hz monitör içeren ayrı bir sistem toplayabilirler. İki sistemi de arkadaşıma alternatif olarak sunacağım, teşekkürler.

Şunu eklemeyi unutmuşum, bu fiyat bandında hazır sistem de önerebilirsiniz kasa ve PSU'su kaliteli bir ürün olduğu sürece.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı