6000 TL monitör dahil sistem toplama

Ama hocam dürüst olun 5ms 6000TL'lik bir monitör dahil sisteme hiç yakıştı mı?
Yakışmadıysa topla at. Ama saçma sapan her bileşenden kısmayacaksın tamam mı? Her şey tam tamına olacak. Ne 8 GB RAM, ne de 240 GB SSD...

Senin dünyanda dolar 3 lira falan herhalde, dolar 7.30 TL. Dünyadan haberin yok. Gece gece boş mesaj atıyorsun sadece.

Hala 5 ms diyorsun ya, o attığın monitörler GTG 1 ms değil, niye anlamıyorsun? Anla ya.

Yakışmadıysa topla at. Ama saçma sapan her bileşenden kısmayacaksın tamam mı? Her şey tam tamına olacak. Ne 8 GB RAM, ne de 240 GB SSD...

Senin dünyanda dolar 3 lira falan herhalde, dolar 7.30 TL. Dünyadan haberin yok. Gece gece boş mesaj atıyorsun sadece.

Hocam amacımız arkadaşa yardım etmek tartışmak değil unutmayalım hocam MPRT olayını görmedim yazmıyordu bende GTG zannettim o konuda haklısınız. Ben sistem toplayamam daha kendi sistemimi tam toplayamadım. Denerim ama başarısız olur. Bence bu seçim arkadaşa kalmış.
Samsung panel 24 inch ve IPS ekran bence gayet yeterli bu bütçe için. O fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden.

Monitörün F/P olup olmadığını tartışmıyoruz 75Hz mi 144Hz mi o konuda tartışıyoruz. Monitörün f/p olduğuna hemfikiriz sanıyorum.

Monitörün F/P olup olmadığını tartışmıyoruz 75Hz mi 144Hz mi o konuda tartışıyoruz. Monitörün F/P olduğunda hemfikiriz sanıyorum.

Evet hemfikiriz. Ama arkadaşın bütçesi 6 bin TL. O yüzden en mantıklı monitör seçimi bu. Senin dediğine göre kasa bütçesinden kısarsak bu kez ortaya çıkan kasa 144 Hz monitöre yakışmayacak.🙂

Daha sistem toplamayı bilmiyorsunuz, hala inatlaşıyorsunuz... @muhtar abi

Kaç kere daha söyleyeceğim? 4.500 TL'ye çöp sistem alıp 144Hz monitör koymak bir şey ifade etmiyor.

Kaldı ki doğru düzgün bir 144Hz alsan 1700-1800 TL'yi gözden çıkartacaksın, 4.000 liraya ne toplayacaksın? Ben sana söylüyorum, doğru düzgün hiçbir şey.

Konu sahibinde yüksek bütçe olsa gider ben de koyarım 144Hz ama yok. 6.000 TL bütçe için 7.30 dolar kurunda 144Hz monitör koyup 4.000 TL civarına sistem almak saçma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı