6000 TL monitör önerisi

eerenalbayraak

Yoctopat
Daha fazla  
Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1MS(MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörünü gözüme kestirdim ama kullanım süresi boyunca ölü piksel veya ghosting olur mu bilmiyorum. Sıfırdan bilgisayar kuruyorum söylemesi ayıp 30-35k bütçem var. Yardımcı olur musunuz? Karar veremedim monitörü nasıl seçmeliyim?
Curve monitor almak istiyorum monitör için 6K'lık bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1ms(MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörünü gözüme kestirdim ama kullanım süresi boyunca ölü piksel veya ghosting olur mu bilmiyorum. Sıfırdan bilgisayar kuruyorum söylemesi ayıp 30-35k bütçem var. Yardımcı olur musunuz? Karar veremedim monitörü nasıl seçmeliyim?

6 bin lira bütçeyle söylediğini alma tabii ki ben kullanıyorum sorun yok 7-8 aydır fakat ghosting sorunu yaşayan çok olmuş bende var mı yok mu çok bilmiyorum.

Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1MS(MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörünü gözüme kestirdim ama kullanım süresi boyunca ölü piksel veya ghosting olur mu bilmiyorum. Sıfırdan bilgisayar kuruyorum söylemesi ayıp 30-35k bütçem var. Yardımcı olur musunuz? Karar veremedim monitörü nasıl seçmeliyim?
casper dan uzak durun

Bu fiyata daha iyisini bulamazsın.
Bu fiyata ikisini kıyaslarsak farklar nedir dostum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı