6000 TL monitör önerisi

Bütçe
6k veya altı

ryxena0

Picopat
Daha fazla  
Merhaba benim şu anki monitörüm Excalibur'un saçma bir modeli cok kötü aldığım gün iade edecektim fakat yanlışlıkla kutuyu ve icindekileri falan cöpe atmısım bu yüzden değiştiremedim 2 yıldır falan kullanıyorum ve ghostingi cok var o kadar cok ki oyun oynatmıyor Black Myth: Wukong oynamayayı denedim gözüm kör oldu. Monitör değişmek istiyorum 6 bin kadar bütçem var ama hepsini harcamak istemiyorum 4 5 kadar bir şey harcasam okey ikinci el almayı düşünüyorum sarı siteden. Model ilan vb önerileriniz varsa bekliyorum.
Kriterlerim 144Hz veya mümkünse üstümin 1ms Curved olursa iyi olur da cok da takmam.
RTX olduğundan G-Sync uyumlu falan bir şeyler olursa olur. G-Sync olayını falan da pek bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
Oyun oynayacağım ve film izleyeceğim editörlük ya da AE falan kullanmayacağım hoparlörlü olursa da iyi olur olmasa da olur ama.

Merhaba benim şu anki monitörüm Excalibur'un saçma bir modeli cok kötü aldığım gün iade edecektim fakat yanlışlıkla kutuyu ve icindekileri falan cöpe atmısım bu yüzden değiştiremedim 2 yıldır falan kullanıyorum ve ghostingi cok var o kadar cok ki oyun oynatmıyor Black Myth: Wukong oynamayayı denedim gözüm kör oldu. Monitör değişmek istiyorum 6 bin kadar bütçem var ama hepsini harcamak istemiyorum 4 5 kadar bir şey harcasam okey ikinci el almayı düşünüyorum sarı siteden. Model ilan vb önerileriniz varsa bekliyorum.
Kriterlerim 144Hz veya mümkünse üstümin 1ms Curved olursa iyi olur da cok da takmam.
RTX olduğundan G-Sync uyumlu falan bir şeyler olursa olur. G-Sync olayını falan da pek bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
Oyun oynayacağım ve film izleyeceğim editörlük ya da AE falan kullanmayacağım hoparlörlü olursa da iyi olur olmasa da olur ama.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html

Başka var mı hocam mümkünse 2. el alacağım da bununkini de bulamadım. İkinci el önerir misiniz?

İlla ikinci el mi almak istiyorsun hocam bu bayağı yeni çıkmış bir model o yüzden yoktur ikinci elde. Bütçene uyuyor sıfır alsan daha iyi değil mi?

İlla ikinci el mi almak istiyorsun hocam bu bayağı yeni çıkmış bir model o yüzden yoktur ikinci elde. Bütçene uyuyor sıfır alsan daha iyi değil mi?
yok hocam gercekten iyiyse olur sadece paranın heposini harcamak istemediğimden söyledim başka bişeyler de almayı planlıyorum mousepad falan

Yok hocam gercekten iyiyse olur sadece paranın heposini harcamak istemediğimden söyledim başka bir şeyler de almayı planlıyorum mouse pad falan

Bunu almanı öneriyorum hocam ikinci elde monitör işi pek kazançlı değil bana kalırsa, çoğu monitörleri sıfır fiyatına satıyorlar neredeyse. Bütçen daha düşükse ona göre de öneri yaparım ama fiyatını hak ediyor bu monitör. Mouse pad pahalı bir şey değil zaten 600TL'ye falan halledersin.

Bunu almanı öneriyorum hocam ikinci elde monitör işi pek kazançlı değil bana kalırsa, çoğu monitörleri sıfır fiyatına satıyorlar neredeyse. Bütçen daha düşükse ona göre de öneri yaparım ama fiyatını hak ediyor bu monitör. Mouse pad pahalı bir şey değil zaten 600TL'ye falan halledersin.

Hocam mümkünse daha ucuz bir şeyler de önerin ben de fiyata göre karar vereyim.

PRIME PR27R280F 27 e bir göz atabilirsin ben de almayı düşünüyorum cihaz fiyat performans bakımından emsallerinden çok daha iyi. G-SYNC ekrandaki yırtılmaları önleyen daha pürüzsüz bir oyun deneyimi veren NVIDIA teknolojisi diye biliyorum.

Hocam mümkünse daha ucuz bir şeyler de önerin ben de fiyata göre karar vereyim.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...id=0AAAAADsWTCxdnfIrlLRp3xLv4cMARxqef#m-n-std
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html
144Hz olması çok önemli değilse ASUS'u öneriyorum ASUS'un çok yeni olmasa da güzel bir modeli MSI da bu fiyat bandında alınabilir ama bütçen çıkarsa AOC almanı öneririm onun haricinde başka sorun olursa cevaplarım hocam.
https://www.a101.com.tr/elektronik/...ce=akakce&utm_medium=dcpc&utm_campaign=akakce
Philips'i çok bilmiyorum hangisi uyar bütçene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı