Merhaba benim şu anki monitörüm Excalibur'un saçma bir modeli cok kötü aldığım gün iade edecektim fakat yanlışlıkla kutuyu ve icindekileri falan cöpe atmısım bu yüzden değiştiremedim 2 yıldır falan kullanıyorum ve ghostingi cok var o kadar cok ki oyun oynatmıyor Black Myth: Wukong oynamayayı denedim gözüm kör oldu. Monitör değişmek istiyorum 6 bin kadar bütçem var ama hepsini harcamak istemiyorum 4 5 kadar bir şey harcasam okey ikinci el almayı düşünüyorum sarı siteden. Model ilan vb önerileriniz varsa bekliyorum.
Kriterlerim 144Hz veya mümkünse üstümin 1ms Curved olursa iyi olur da cok da takmam.
RTX olduğundan G-Sync uyumlu falan bir şeyler olursa olur. G-Sync olayını falan da pek bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
Oyun oynayacağım ve film izleyeceğim editörlük ya da AE falan kullanmayacağım hoparlörlü olursa da iyi olur olmasa da olur ama.
Kriterlerim 144Hz veya mümkünse üstümin 1ms Curved olursa iyi olur da cok da takmam.
RTX olduğundan G-Sync uyumlu falan bir şeyler olursa olur. G-Sync olayını falan da pek bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
Oyun oynayacağım ve film izleyeceğim editörlük ya da AE falan kullanmayacağım hoparlörlü olursa da iyi olur olmasa da olur ama.