6000 TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan Z3US
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 1.624
Bütçe
6 bin TL
Ekstra 4000-8000Hz adaptör çok da önemli değil açıkçası.

🫣🫣 Tamamen kullanıcı deneyimi ve monitör Hz bağlı bir durum bir şey diyemem.

1748594789684.png

Razer'in tek patenti. Bunu da almayacaksa bence Razer almanın mantığı yok.

🫣🫣 Tamamen kullanıcı deneyimi ve monitör Hz bağlı bir durum bir şey diyemem.

Eki Görüntüle 2501657

Razer'in tek patenti. Bunu da almayacaksa bence Razer almanın mantığı yok.

Kanka aynı Hyperpolling özelliği çok fazla Mouse'da var. 4000-8000Hz mevzusu çok da önemli olan bir olay cidden değil. 8000Hz Fareler'de var elimde 1000Hz olanlar da var. Evet fark var ama o kadar düşük ki. Razer'ın o Dongle'si o kadar para edecek bir ürün değil. 500TL-800TL olsa ya hadi dersin elimin kiri ne olacak 800TL'den ama 2500TL'ye falan satıyorlar yani.

Öncelik farenin kalitesi olmalı. DAV3 HyperSpeed gene dongle olmadan 1000Hz onu geçtim sensörü bile 500IPS ve 40G ivmelenme sunuyor ama senenin en iyi ergo fareleri arasında şu anda çünkü o kadar Solid bir fare yapılmış ki switchleri olsun, malzeme kalitesi vs. Olsun insanlar abartı farkını görmedikleri sensör ve Hz'nin peşinde olacaklarına kaliteyi tercih ettiler.

Optik sensörü olmadığı sürece alınacak bir mouse değil.

Eylül ayında versiyon 4'ler çıkacak biraz daha bekleyin bence.

Hocam vallahi şu an elimde ki mouse kötü 4 ay bekleyecek durumum pek yok. Aslında beklesem iyi olabilir v4'te neler getirirler bilmem. Şu an siz ne önerirsiniz mouse olarak?

El boyutunu bilmiyorum o yüzden net bir şey söyleyemem ama Wraith'den ürün almak istemezsen eğer Keris 2 ace bakabilirsin.

El boyutum 18 19 cm ve claw grip tutuyorum. Wraith'den ürünlere biraz baktım da bana en makul ve en iyisi hangisi bilemedim. Ayrıca bozuk ürün çıktığında iade değil sadece değişim yapıyorlarmış ve teknik destek kötü yorumları görmüştüm bilemedim. Keris 2 için ise birkaç takılma sorunları görmüştüm yine de bilemedim biraz daha bakabilirim.

Wraith hatalı üründe iade sağlıyorlar. İade veya değişim. Evet garanti süreci olarak çok iyi diyemem ama muhattap bulamayacağın bir firma da değil.

Bu ürünlere bakabilirsin.

Sadece OGM Cloud alacaksan tavsiyem Crimson Lion versiyonunu alman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı