Evet hala kullanıyorum. Özellik olarak problem yok 8000 Hz sorunsuz. Mouse sorunsuz çalışıyor tek sorunu plastik aksamındaydı. Kullanması rahatsız ediyordu. Onu da kendi kendime çözdüm. Öyle bir sorun yaşamasam mousedan aşırı memnun kalırdım.Başka tür mouse alsam cok sorun yasar miyim?
Mouse hala sizdemi?
Razer DeathAdder V3 Pro da karar kıldım hepinize teşekkür ederim
Kusura bakmayın cok sordum gibi ama Wraith dışından önerebilir misiniz?
Evet palm tutuş şekli.
Umarım benim kadar memnun kalırsın iyi günlerde kulllanın hocam.
Hocam günaydın bu mouse beyazı neden bu kadar ucuz siyaha göre?
Hocam bence fazla sorguluyorsunuzMediaMarkt uygulamasına özel indirimde beyaz olanı. Diğer fiyatlara bakarsanız normalde daha üstünde olduğunu görürsünüz.
Aldım hocam biraz o huyum var geldi bugün teşekkür ederim![]()
Hocam biraz hortlatıyorum ama bende Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşünüyorum. Sizin deneyimleriniz nasıl bu farede? Ben claw grip tutuyorum siz tam nasıl tutuyorsunuz anlamadım ama önerir misiniz? Genel olarak nasıl bir mouse?
Optik sensörü olmadığı sürece alınacak bir mouse değil.Deathaddler alınmaz şu an. Daha erken gelseydin Fortnite sürümü 3900TL'ye satılmıştı ama şu an stoğu yok. Bana kalırsa 0 olarak alacaksan ASUS Harpe Ace olabilir veya yan markalara bakacaksan ATK A9 Ultra veya Waizowl OGM Cloud V2 bakabilirsin.
Eylül ayında versiyon 4ler çıkacak biraz daha bekleyin bence.Hocam biraz hortlatıyorum ama bende Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşünüyorum. Sizin deneyimleriniz nasıl bu farede? Ben claw grip tutuyorum siz tam nasıl tutuyorsunuz anlamadım ama önerir misiniz? Genel olarak nasıl bir mouse?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.