6000 TL PC Toplama

Anladım çok sağ olasın yardım için.

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Neden Ryzen diye de sormuşsunuz ona da cevap vereyim.
AMD, AM4 soketini uzun yıllar kullanacağını açıkladı. Bu yüzden Ryzen işlemciler daha ileriye dönük ve rakibi İntel'in aynı fiyatlı işlemcilerinden daha üstün performanslar gösterebiliyor.

Başka herhangi bir sorunuz olursa beni etiketleyebilirsiniz. Normalde @Jhunkyff hesabını kullanıyorum ceza yediğimden dolayı buna geçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam hocam çok teşekkür ediyorum. Benim amacım da uzun süreli bir bilgisayar toplama. 5 sene boyunca sıkıntı yaşamadan kullanayım bu yıllar içerisinde eklemeler ve değişimler yapmayı düşünüyorum.

Peki son bir sorum olacak mesela 1 2 sene sonra bu sistem üzerine işlemcimi yükseltmek istersem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Rica ederim. Dediğim gibi Ryzen işlemciler fazlasıyla ileriye dönük, arkadaşın tavsiye ettiği parçalarda uzun süre kullanılabilecek parçalar özellikle kasa zaman içerisinde yükseltme yapmaya çok uygun.

Rica ederim. Dediğim gibi Ryzen işlemciler fazlasıyla ileriye dönük, arkadaşın tavsiye ettiği parçalarda uzun süre kullanılabilecek parçalar özellikle kasa zaman içerisinde yükseltme yapmaya çok uygun.

Vatan'dan almayı planlıyorum PC'yi arkadaşın söylediği kasa ve güç kaynağı orada mevcut değil baktığım kadarıyla.

Teşekkür ediyorum kardeşim. Zahmet verdim size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…