Jhunkyff Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #31 Cihatinan dedi: @Silinen üye çoklu üyeliğiniz mi var? Öyleyse kuralları ihlal etmiş olursunuz. Bkz. Technopat Sosyal Kuralları Genişletmek için tıkla... Bu hesabı sadece ceza yediğimde kullanıyorum. Ana hesabım RAM yerine "Ram" yazdığım için 1 günlük ceza yedi. RAM yerine "Ram" yazdığım için ceza yemem çok doğru, insanlara yardımcı olmak için başka hesap kullanmam yanlış. Cidden anlayamıyorum.
Cihatinan dedi: @Silinen üye çoklu üyeliğiniz mi var? Öyleyse kuralları ihlal etmiş olursunuz. Bkz. Technopat Sosyal Kuralları Genişletmek için tıkla... Bu hesabı sadece ceza yediğimde kullanıyorum. Ana hesabım RAM yerine "Ram" yazdığım için 1 günlük ceza yedi. RAM yerine "Ram" yazdığım için ceza yemem çok doğru, insanlara yardımcı olmak için başka hesap kullanmam yanlış. Cidden anlayamıyorum.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #32 Onu bana anlatmanız için bir neden yok.
B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 24 Haziran 2017 #33 C.Ysyncn dedi: Vatan'dan almayı planlıyorum PC'yi arkadaşın söylediği kasa ve güç kaynağı orada mevcut değil baktığım kadarıyla. iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Tekrar merhaba, Vatan'dan almanızı tavsiye etmiyorum fiyatları pahalı. Bence araştırın hangi parça nerede daha ucuzsa oradan alın. Toplu şekilde alacağım diyorsanız Sinerji, İtopya, Nova gibi daha uygun fiyatlı yerlere bakmanız öneririm.
C.Ysyncn dedi: Vatan'dan almayı planlıyorum PC'yi arkadaşın söylediği kasa ve güç kaynağı orada mevcut değil baktığım kadarıyla. iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Tekrar merhaba, Vatan'dan almanızı tavsiye etmiyorum fiyatları pahalı. Bence araştırın hangi parça nerede daha ucuzsa oradan alın. Toplu şekilde alacağım diyorsanız Sinerji, İtopya, Nova gibi daha uygun fiyatlı yerlere bakmanız öneririm.