6000 TL PC Toplama

C.Ysyncn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü PC alacağım bir hafta içinde ama İntel mi Ryzen mı kararsız kaldım çok muhabbet dönüyor ortada. PC kullanma amacım genel olarak oyun olucak ama bunun yanı sıra 3D Max Adobe AE Ve Premiere Pro gibi programlarda kullanacağım. Genel olarak bilgi verip aydınlatırsanız mutlu olurum. Kendi toplamış olduğum sistem resimlerde var. Monitör ve HDD elimde bulunmaktadır, onları almayacağım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

a5bb8f6e4372cb3c964401050dbc77b9.jpg
1ca241298d21965df5fba5dc8a567e34.jpg

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden peki hocam? Açıkcası çok anladığım söylenemez.

Zalman kaliteli bir marka değil, bazı sistemlerde kullanılıyor fakat sizin bütçeniz daha iyi markalar (CoolerMaster, ThermalTake vs.) için gayet müsait.

Ram konusunda da 8x2 (16GB) ve daha hızlı RAM'ler seçmeniz daha mantıklı olacaktır.

Zalman kaliteli bir marka değil, bazı sistemlerde kullanılıyor fakat sizin bütçeniz daha iyi markalar (CoolerMaster, ThermalTake vs.) için gayet müsait.

Ram konusunda da 8x2 (16gb) ve daha hızlı ramler seçmeniz daha mantıklı olacaktır.

Anladım hocam teşekkür ediyorum yardım için.

Güç kaynağı olarak Corsair tercih edebilirsiniz.

Casper VIA V5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

İşlemciyi Ryzen 7 1700 yapıp anakartı B350 TomaHawk yapın. O kasayı önermiyorum ferah bir kasa değil. Onun yerine NZXT S340 veya Corsair 400C al. PSU olarak Seasonic M12II-620 alırsan çok saha iyi olur. SSD olarakta Samsung 850 EVO öneriyorum. Bütçeyi çok aşarsa kasa CM Masterbox 5 olarak değiştirilebilir.

İşlemciyi Eyzen 7 1700 yapıp anakartı B350 TomaHawk yapın. O kasayı önermiyorum ferah bir kasa değil. Onun yerine NZXT S340 veya Corsair 400C al. PSU olarak Seasonic M12II-620 alırsan çok saha iyi olur. SSD olarakta Samsung 850 EVO öneriyorum. Bütçeyi çok aşarsa kasa CM Masterbox 5 olarak değiştirilebilir.

Peki hocam RX 580'ler nasıl peki?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı