6000 TL Render için sistem toplama

streetvfx

Decapat
Arkadaşlar merhaba,

ben profesyonel olarak görsel efekt uzmanlığı yapıyorum (After Effects, Cinema 4D, 3D Max). Render işlemi yapacağım fakat bilgisayar toplama işinden pek anlamıyorum. Bilgisayar sihirbazı ile bir bilgisayar topladım fakat bütçemin çok üstünde bir fiyata geldi. Sorun yaşamadan 5 6 bin TL'ye güzel bir bilgisayar toplayabilir miyim sizce? Yoksa marka bilgisayar mı almalıyım? Teşekkürler.

En onemli bilesenlerinin islemci/ekran karti/ssd ve ram olmali..

Windows'a o kadar para vermemelisiniz.

Windows'a 1000 TL vermemelisiniz. N11'de 10-15 TL'ye bulabilirsiniz.

Bu sekilde bios’a yuklenilen lisansli windowslara daha sonra format atilip eski versiyonlar yuklenebiliyormu? Mesela sonra win7’ye donmek istiyorum format atabiliyormuyum?

Ramler MHz yükselt ekran kartı 1060 daha iyi render içinse sadece quadro serilerine bir bak derim. İşlemci kesinlikle yeterli değil. Ryzen 2700x üzerine toplamalisin.

Bunu bir arkadaşım da önerdi fakat biraz çekiniyorum.
N11den aldığım sistemde sorun çıkma ihtimali hiç yokmu?
Aynı seriali birçok kişiye satmak gibi.

Ramler MHz yükselt ekran kartı 1060 daha iyi render içinse sadece quadro serilerine bir bak derim. İşlemci kesinlikle yeterli değil. Ryzen 2700x üzerine toplamalisin.
Fiyat olarak indirime gitmem lazım sizce parçalardan hangilerini değiştirerek uygun ücrete çekebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…