elsaleh10
Decapat
@Pantheon @elsaleh10 Hayırlı uğurlu olsun hocam çok iyi olmuş.
Hocam bende şöyle bir sistem aldım.İnşallah iyi olur. Şuan sadece Psu'dan tereddüt ediyorum malum 80plus sertifikası var ama Pc'ye ye biraz yük bindireceğim sonuçta başlıkta olduğu gibi grafik-render-tasarım odaklı bir PC istedim tabi oyunda oynarım yine hız aşırtmada yapacam durumlara göre.(Tabi bunu iyice öğrendikten sonra)
Bu psu hakkında fikri olan varsa çok sevinirim.Sorun olacağını düşünmüyorumda genede Cooler Master daha iyi tabi
Sorun olmaz inşallah olmadı şunla değiştirir diye düşünüyorum daha parçalar gelmemiş ve beraber toplayacağız öyle dediler.cooler Master 600w plus kasa arada 20*30 TL fark var.
Anakart: Msi tomahawk
İşlemci: 2600x
Ram: 2 adet Crucial 3200 mhz 8 GB Ram Ram lar sizce nasıl iyi bence?
Ekran Kartı: Msi Gtx1660ti Gaming X 2060'dan vazgeçtim bütçeyi zorluyor. Şu anlık yeterli diyorum
Harici: wd blue 1 TB 7200 SDD: Crucial Bx500 240 GB (belki samsung evo ile değiştirebilirim)
Psu+Kasa: Xigmatek Astro 650w 80plus Kasanın galiba fanları beni etkiledi ondan tercih ettim
Şuan bu fiyatlarla 7000'e yaklaşık ben 6100 civarı aldım bu sistemi
Evet biraz garip gelmiş size niye böyle yaptın diye onda biraz acele mi ettim stokta da veya istediğim bazı parçaların satışı da yoktu bunlarında etkisi var.Tabi adama tercihlerimi de söyledim. Gigabyte Aorus Elite alacaktım da aklımda hep msi vardı bir onunda etkisi oldu.Neyse sonuçta aldık sadece dediğim gibi psu+kasa değiştiririm oda yorumlara göre kullanıcı deneyimi önemli.
Hayırlı olsun indirimden faydalanmanıza sevindim.
Cooler masterin paylaştığınız kasasında hava sirkülasyonunda problem olduğunu öğrendim incelemiştim. Ben de bu yüzden önü mesh ızgaralı modelini aldım, şu; COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah