6000 TL render için sistem toplama

Hayırlı olsun indirimden faydalanmanıza sevindim.

Cooler masterin paylaştığınız kasasında hava sirkülasyonunda problem olduğunu öğrendim incelemiştim. Ben de bu yüzden önü mesh ızgaralı modelini aldım, şu; COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah

Arkadaşlar bende kasa, SSD, mönitör vs. çevre bileşenleri var. Elimdeki 5000 TL ile 4K video edit yapabileceğim bir sistem toplamaya çalışıyorum. RAM'ın 32 GB olması şart. Bunun haricinde elimde bir de 400W PSU var. 32 GB RAM'ler 2000 TL olunca bütçe sıkışıyor. Var mıdır bir öneriniz?

@Pantheon Hocam fikrinizi alsam olur mu psu konusunda yazdığım mesaj da?
@elsaleh10 Hocam senin PC de açıkçası gerçekten çok güzel olmuş.Allah güle güle kazasız belasız kullanmanı Nasib etsin.
@Mert.Can.Kan İşlemcin en azından Ryzen 2600 olsa 1200 TL. Ram'da 32 gb diyorsan 2000 TL 16 GB 1000 TL Özellikle iyi bir ekran kartı gerekecek. (Rtx 2070, Rtx 2060, Gtx 1660ti ) En asgarisi dersek Gtx 1060 ben yeter diye düşünüyorum tabi yanlış bilgi vermeyim ama bütçen sıkışıyor malum.Tabi psu da bence 400w da yeterli mi gelecek bilemedim Ekran kartına ve işlemciye göre değişir 500w.
Bunlara göre bir tercih yapman gerekecek

Teşekkürler, bu işler biraz da şans işi. Umarım her şey dilediğimizce olur da işimize gücümüze bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…