6000 TL Render sistemi

Bellek Corsair V. CL9 olarak seçilsin.
SSD'den kısılıp Ana Kart mümkünse daha yüksek fazlı seçilsin stabil OC anlamında. Onun haricinde sistem güzel. İşlemciyi düşürmeye gerek yok.
 
Benim tavsiyem:


+ Bu ekran kartı

+ Bu Soğutucu

Kasa, DVD yazıcı ve... sana bıraktım.

Sistem öneren arkadaşlara teşekkür ederim, fire serisi ekran kartları nasıldır bilmiyorum hiç kullanmadım, genelde quadro kullandım hep, soğutucu güzel fakat bütçeyi aşıyor, kasayı iyi soğutup işlemci için de seidon 120 nin yeterli geleceğini düşündüm ama..

Ayrıca şunuda belirtmek isterim , araştırmalar sonucu şu kanıya ulaştım 4770 soket işlemci ev/oyun tipi kullancılara yönelik, 4930k ve 4960x ise sunucu/iş istasyonu tarzı işler için daha stabil. Aslında olması gereken xeon işlemci fakat tedarik etmek hem sıkıntılı hemde bu işlemcilerin fiyatları çok daha üst seviyede, Paket bir iş istasyonu bilgisayar almaya bütçe el vermediği için bu şekilde işimi görecek bir sistem toplamakta buldum çözümü.
 

Eğer kendi seçtiğin ekran kartı işini görüyorsa onu al. Yaklaşık 500TL daha ucuz. Bu arada benim önerdiğim sistem hafta sonu yaklaşık 3800TL denk gelir. Yani 3800 (Sistem) + 1200 (Quadro 2000) 5000TL eder. Kalan parayla da Kasa, PSU ve soğutucuya harcarsın.
 
Bazı render motorları vardır oyun ekran kartlarıyla iyi çalışan bazıları vardır quadro, frepro ekran kartlarıyla iyi çalışan. Kullandığınız render motoruna bağlı. Bende HP z800 kullanıyorum quadro var. Renderde de gayet iyi zaten. Dediğim gibi render motoruna da dikkat edin.
 
Bellek Corsair V. CL9 olarak seçilsin.
SSD'den kısılıp Ana Kart mümkünse daha yüksek fazlı seçilsin stabil OC anlamında. Onun haricinde sistem güzel. İşlemciyi düşürmeye gerek yok.

Corsair bellekler 2133mhz hızında gskill trident ise 2400 fakat CL sayıları ilkinde daha düşük, fiyatlarıda hemem hemen aynı. Anakart daha yüksek fazlı olmalı derken ne kastedildiğini ve sebebini tam anlamadım?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar size asıl ikilemde takıldığım konuyu söyliyim, anakart asus x-79 deluxe mi olmalı yoksa msi x79a gd65 mi olmalı? İkisininde güzel yönleri var, asusta wifi olması tercih sebebiydi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette faz nedir, ne işe yarar diye aratırsanız cevabınızı bulacaksınız. Çünkü uzun bir kopyala-yapıştır ile boğmak istemiyorum başlığı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…