6000 TL Render ve Oyun Sistemi Toplama

listenizden anakart+ssd+ekran kartı degiştirilmesi gerekiyor mümkünse psu 'da degiştirmek gerekiyor sonra daha güzel bir duruma getirilebilir
Öncelikle cevap için teşekkür ediyorum.

Bahsettiğiniz donanımların neden değişmesi gerektiğiyle ilgili iki kelam edebilir misiniz, ona göre yol haritası çizeyim, tekrar teşekkürler

Öncelikle cevap için teşekkür ediyorum.

Bahsettiğiniz donanımların neden değişmesi gerektiğiyle ilgili iki kelam edebilir misiniz, ona göre yol haritası çizeyim, tekrar teşekkürler
anakart konusunda GİGABAYTE hem donanım hemde kalite özellik olarak daha fazla
SSD istege bağlı olarak kısılabilir marka degiştirip hep oturmuş bir marka yolunda gitmek hemde ordan edilecek kar ile ekran kartına takviye olabilir
ekran kartı olarak MSI 2000 serisi tercih edilmesi gelecek için çok daha başarılı bir yatırım olur 2. el satış olarak'ta görüntü kalitesi ve malzemele kalitesi olarak'ta tamir için bile MSI tamir olanagınız ve kullanıcı yorumları daha çok yogun hem youtube üzerinde performans testleri hemde forum içerisinde kullanıcı arkadaşlar çok daha yaygın bir durumda
psu öyle kalabilir istege göre 650 veya fazlası yapılabilir duruma göre

Önerileriniz için teşekkür ediyorum, aktardığınız bilgileri dikkate alacağım.
Rami zaten ilerleyen zamanda 64gb'a yükseltmeyi planlıyordum, ya da 48gb - 32 gb bandına çekmeyi düşünüyorum.

ekran kartı olarakta, pc amd işlemci olduğu için rx serisine baktım hep. Acaba nvidia mı bakmalıyım?

Hocam sistem genel olarak güzel görünüyor.
Attığınız resim hangi siteden?

Hocam sistem genel olarak güzel görünüyor.
Attığınız resim hangi siteden?

Teşekkür ederim,
teknobiyotikti sanırım.

gigabyte'ın hangi model anakartından bahsediyorsunuz? Ekran kartını amd seçeceğim, rx580 pulse yerine rx590+ nitro yu tercih edebilirim.
Arkadaşlar sistemi bu şekilde güncelledim, yorumlarsanız sevinirim;

Dosya Ekleri

• 33.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…