6000 TL sistem önerisi

Konudan bağımsız ama Inno3D gibi markalar bana güven vermiyor. Tercih edilir mi, soğutması vb. nasıl?
Türkiye'de alınmıyor, yurt dışında çok alınan markalardan.

Yanlış bilgi o cihazda 2 GB MX230 ekran kartı var
Ve şu an 5000 TL sıfır olarak bulunması imkansız eğer var ise link atın bizde görelim ki bu adam oyun oynayacağım diyor sen ofis bilgisayarı öneriyorsun.
Hayır bizde bulunmakta ve 4 gb ekran kartı var senin dediğin benzer olabilir ama farklı üründür

Panpa Casper Nirvana S500 (laptop)

Ortalama özellikleri.
8 GB DDR4 RAM.
4 GB ekran kartı.
i5 10.nesil.
240 GB SSD.
Ortalama sıfır fiyatı: 5000 civarı.
bazen saçmalıyosunuz gerçekten
1.laptop YOK
2.oyun oynayacağım diyor sen gündelik işler için laptop gönderiyosun ?.d
Hayır bizde bulunmakta ve 4 gb ekran kartı var senin dediğin benzer olabilir ama farklı üründür
ürün piyasada bulunmuyor şuan

1610300062527.png

1610300088598.png

Bendede var ezbere konuşmuyorum.

Toplam 5900 TL falan yapıyor sanırım tam hesaplamadım.

Bu sistem hoşuma gitti ama i3 diyor ya orda biraz kafam karıştı ryzen'li bir muadili yok mudur? (F/p için)

Bu sistem hoşuma gitti ama i3 diyor ya orda biraz kafam karıştı Ryzen'li bir muadili yok mudur? (F/P için.)
Hocam, i3 diye kafan karışmasın. Piyasadaki dengi 3300X ancak bütçeni aşıyor. 10100F gayet iyi bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı