6000 TL sistem önerisi

deniz_z

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bilgisayarımı satıp yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bir fikrim yok. Yani kaç TL'ye hangisi daha iyi hangisi fiyat performans olarak daha uygun pek bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör olarak da bunu alacağım sanırım. Dell 23,8" S2421HGF 1Ms 144Hz HDMI DP Full HD FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Eski bilgisayarımı satıp yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bir fikrim yok. Yani kaç TL'ye hangisi daha iyi hangisi fiyat performans olarak daha uygun pek bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör olarak da bunu alacağım sanırım. Dell 23,8" S2421HGF 1Ms 144Hz HDMI DP Full HD FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Fiyat, önceki bilgisayar bilgi lazım.

Sistem nefes alabiliyor mu ve sonradan güncelleme yapabilir miyim?

Sistemde kullanılan kasa çok güzel denilecek türden bir kasa değil değil ancak güç kaynağı iyi. Benim kasam Performax hiç onerilmeyen bir kasa ancak bu sisteme benzer bir sistemde sorun yaşamadım ki bu kasa benim kasadan daha iyi. Bir sorun çıkmayacaktır. Güncelleme konusuna gelirsen istediğin parçayı değiştirebilirsin ancak ileride işlemci değişceği zaman mecbur anakart ta değişeceki bu tum sistemler için geçerli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı