6000 TL sistem önerisi

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Halihazırda olan MX130'lu laptopumu satıp bir masaüstü almak istiyorum. Önerilere göre RX580 çok iyi gözüküyor şu anlık. RDR2 bile 70fp FPS açıyor rahatlıkla. GTX 1650 de öneriyor insanlar. 2. elden daha iyi bir şey toplayabilirim diye düşünüyorum. 500 TL falan aşılabilir belki, bu paraya en iyi ne toplarım arkadaşlar? RX580 olursa 8 GB olursa daha iyi olur. RAM 16 olması zorunlu değil.

@kino

GTX 1650 denen ölü kartı kim öneriyor ki? Eski bile olsa 1060, 570, 580 almak daha iyi en azından gözün biraz FPS görür yeni oyunlarda da.

2. el RX 570-580 ve R5 2600'lü bir sistem toplanabilir.
Tamam işte hocam toplarsanız çok sevinirim, ben bilmiyorum hiç.

GTX 1650 denen ölü kartı kim öneriyor ki? Eski bile olsa 1060, 570, 580 almak daha iyi en azından gözün biraz FPS görür yeni oyunlarda da.
Hocam ben hiç bilmiyorum kusura bakmayın yanlış dediysem.

Tamam işte hocam toplarsanız çok sevinirim, ben bilmiyorum hiç.

Hocam ben hiç bilmiyorum kusura bakmayın yanlış dediysem.

Hangi şehirde oturuyorsunuz veya tanıdık birinin olduğu şehirlerde olabilir elden almanız daha güvenilir olur.

Hangi şehirde oturuyorsunuz veya tanıdık birinin olduğu şehirlerde olabilir elden almanız daha güvenilir olur.
Kocaeli de oturuyorum, Istanbul olur ama gidip alabilirim

Hocam bende 1650 var diye demiyorum ama 1050 Ti bile az cok oynatıyorken 1650'ye ölü kart demeniz cok saçma.

Bende 1650 kullanıyorum 4 GB olması ölü bir kart olmasının en önemli sebeplerinden biri bende çoğu oyunda yetmiyor mesela.

Bende 1650 kullanıyorum 4 GB olması ölü bir kart olmasının en önemli sebeplerinden biri bende çoğu oyunda yetmiyor mesela.
RX580 8 GB bir sistem çok iyi olabilir, bu pc yi 6000 e satsam biraz daha beklesem her oyunu açıyor 60 fps neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…